Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Akčné prelety a dynamické ukážky

Akčné prelety a dynamické ukážky Zobraziť galériu (4)
Akčné prelety a dynamické ukážky

Bratislava už onedlho zažije predstavenia plné dynamiky a akčnosti. Prelety stíhačiek MiG-29 a lietadla L-410 a zoskoky príslušníkov 5. pluku špeciálneho určenia z vrtuľníka Mi-17 otvoria v poradí 5. ročník medzinárodného veľtrhu obrannej techniky IDEB, ktorý sa od 14. do 16. mája uskutoční v Inchebe.

Nosnou témou na veľtrhu IDEB, ktorý sa koná len každé dva roky, bude modernizácia Ozbrojených síl SR. Výrazne zastúpená bude aj oblasť bezpečnosti a riešenia krízových situácií. Nenechajte si ujsť príležitosť obzrieť si obrannú leteckú techniku a pozemné jednotky a ukážky výcviku zameraného na obranu!

Tešiť sa môžete napríklad na ukážku zadržania unikajúceho páchateľa služobným psom a vyhľadávanie výbušnín, weapon handling, ukážky nastraženia pasce, sebaobrany a ukážky sprevádzania a ochrany VIP osôb v konfliktnom priestore.

Veľtrh svojou prítomnosťou obohatia aj športovci českého Armádneho športového centra – kráľovná bielej stopy Kateřina Neumannová, snowboardistka Eva Samková, skokan na lyžiach Jakub Janda, legendárny sánkar František Halíř a mnohí ďalší. Stretnúť sa budete môcť aj so športovcami VŠC Dukla Banská Bystrica, ktorí budú na autogramiáde rozdávať svoje podpisy.

Súčasťou podujatia bude tiež množstvo zaujímavých prednášok za účasti významných odborníkov z oblasti obrany. Jednou z tém bude otázka kybernetickej bezpečnosti, ktorá do budúcnosti prináša obrovské výzvy.

Nenechajte si ujsť veľtrh obrannej techniky IDEB v termíne 14.-16.5. v bratislavskej Inchebe.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu