Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Inovácie, úspory a nové služby zvyšujú komfort zákazníkov ZSE

Inovácie, úspory a nové služby zvyšujú komfort zákazníkov ZSE
Inovácie, úspory a nové služby zvyšujú komfort zákazníkov ZSE

Elektrinu a plyn dnes ponúka viacero dodávateľov. Kvalitným servisom, širokou ponukou doplnkových služieb či dokonca mobilnými aplikáciami sa však môže pochváliť iba zopár z nich. ZSE prináša niektoré novinky a riešenia ako prvá na trhu.

ZSE Asistuje doteraz ušetrila zákazníkom už 55 000 eur

Zabuchnuté dvere, rozbité okno či pokazený kotol? Všetko vyriešite  z pohodlia domova na nonstop linke 0850 646 646. Do 2 hodín môže byť na mieste havárie elektrikár, plynár, inštalatér alebo iný opravár, ktorého potrebujete. Za opravy pri havárii alebo pri zablokovaní dverí pritom do 150 eur neplatíte.  Objednajte si službu ZSE Asistuje na www.zse.sk a získate navyše dodatočnú zľavu.

Lekár na telefóne 24 hodín denne

Viac starostlivosti a podstatne menej starostí vám prinesie nová služba pre celú rodinu ZSE Zdravie. Služba poskytuje telefonické poradenstvo s lekárom, nadštandardné ubytovanie v nemocnici či zabezpečenie donášky liekov domov. Službu ZSE Zdravie môžete  počas prvých mesiacov vyskúšať zadarmo aj vy. Všetky výhody novej služby nájdete na www.zse.sk alebo na linke 0850 646 646.

ZSE udáva zákaznícke trendy

Optimálne sadzby a úsporu za plyn mohli ako prví zistiť vďaka mobilu zákazníci ZSE. Mobilná aplikácia Výber správnej sadzby umožňuje optimalizovať vaše platby za elektrinu a poskytuje prehľad o skladbe ceny za elektrinu. V aplikácii si môžete jedným klikom požiadať o zmenu správnej sadzby priamo v ZSE. Aj vďaka ďalšej inovácii môžu zákazníci ZSE ušetriť. S Kalkulačkou úspory plynu si ľahko vypočítate výšku zľavy na plyn, ktorú vám oproti dominantnému dodávateľovi poskytne ZSE. Praktickosť tejto služby oceníte aj vtedy, keď vám aplikácia výsledok prepočtu odošle na e-mail, aby ste sa k nemu mohli kedykoľvek vrátiť.

Sme tu pre vás s novými otváracími hodinami

Skvalitňovanie služieb a snaha o väčšiu ústretovosť voči zákazníkom podnietili zmeny na kontaktných miestach, ktoré sa po novom volajú ZSE Centrá. Radi si svoje záležitosti vybavujete osobne? Váš overený dodávateľ elektriny a plynu  pre vás  rozšíril otváracie hodiny v ZSE Centrách. Zastaviť sa môžete, kedykoľvek vám to bude vyhovovať. Vďaka ochote zamestnancov tu vybavíte všetky záležitosti týkajúce sa elektriny a plynu. Od 1. 5. 2014 sú pre vás ZSE Centrá otvorené v pondelok a v stredu od 8.00 do 18.00 h, v utorok, vo štvrtok a v piatok od 8.00 do 17.00 h.

Informácie o ďalších službách a novinkách dodávateľa elektriny a plynu ZSE nájdete na www.zse.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu