Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas vodcu Ku- Klux klanu: Prichytili ho pri sexe s mužským černošským prostitútom!

Frazien Glenn Miller v čase, keď ho prichytili s gay prostitútom Zobraziť galériu (2)
Frazien Glenn Miller v čase, keď ho prichytili s gay prostitútom

KANSAS - Frazien Glenn Miller predtým známy ako Cross, ktorý je podozrivý z vraždy troch ľudí v blízkosti židovského centra v Kansase , bol už raz zatknutý v osemdesiatych rokoch. A to pri pomerne zábavnej príležitosti. Niekdajší šéf Ku-Klux klanu si totiž na ulici užíval s mužským prostitútom čiernej pleti. Pri tejto mierumilovnej činnosti ho pristihli policajti, ktorí o tom prehovorili počas súdneho procesu.

Miller je obvinený z vraždy lekára , jeho vnuka a matky troch detí na začiatku apríla. Momentálne stojí pred súdom v Kansase. Práve na súde sa prevalila aj pikantná minulosť rasistického lídra.
Podľa výpovede policajtov bol Miller prichytený s nohavicami dole na zadnom sedadle vozidla pri pohlavnom styku s černošským prostitútom, ktorý bol oblečený ako žena. Po tomto obvinení Miller stratil už aj posledných verným fanúšikov a sympatizantov z radu antisemitskej organizácie.

Miller si počas súdneho procesu musel zaspomínať na zábavné chvíle z minulosti
Zobraziť galériu (2)
Miller si počas súdneho procesu musel zaspomínať na zábavné chvíle z minulosti  (Zdroj: SITA)


"Bol to mužský prostitút v aute a skutočne to riešila polícia. Neviem, či ho vlastne vzali do väzby, alebo to iba spísali, pretože vedeli kto to bol , " potvrdil vyšetrovateľ Douglas McCullough , ktorý v roku 1987 vyšetroval Millera tiež za nelegálne držanie granátov a odosielanie výhražných listov. "Ale som si istý , že obvinený nikdy nebol," dodáva McCullough .

Miller sa na súde bráni zábavnou historkou. Vraj  černošského gay prostitúta vylákal do auta preto , aby ho mohol zmlátiť. To, čo však videli na zadnom sedadle policajti svedčí skôr o opaku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu