Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rezidencie MACHNÁČ vyrazili zákazníkom dych!

Rezidencie MACHNÁČ vyrazili zákazníkom dych
Rezidencie MACHNÁČ vyrazili zákazníkom dych (Zdroj: PR článok)

Zlatým pravidlom je, že pri kúpe nehnuteľnosti rozhoduje nielen jej cena a kvalita, ale predovšetkým atraktívnosť lokality. Byt totiž môže byť vo výbornom stave, ale čo z toho, keď je na zlom mieste? Je treba zamerať sa na nehnuteľnosti s jedinečnými výhodami. Najmä ak tieto nehnuteľnosti trh už overil. Hľadáte novú inšpiráciu dych vyrážajúcich trendov? Viete si predstaviť bývanie v kvalitnej novostavbe v jedinečnej lokalite Staré mesto, ktoré vás zláka atmosférou bývania v rodinnom dome?

Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ už z diaľky presviedča o svojej jedinečnosti. Tento projekt nie je na realitnom trhu novinkou. Zaujal veľkorysou ponukou bytov, za krátky čas zamiešal karty na realitnom trhu a zaznamenal historicky rekordný predaj. Vďaka uznaniu architektov, samotného stavbyvedúceho projektu či mnohých spokojných majiteľov bytov prvých dvoch rezidencií, sa projekt Rezidencie MACHNÁČ zaradil medzi najsledovanejšie príbehy realitného trhu. Prečo?

 

Lepšia ponuka na bratislavskom realitnom trhu nie je

„Odkedy sme investovali do kúpy bytu v Rezidencie MACHNÁČ, stále sledujem porovnateľné projekty v Bratislave. S uspokojením môžem povedať, že sme investovali skutočne výhodne. Pri kúpe môjho 4-izbového bytu som ani na chvíľu neváhal. Nádherne presvetlený a dobre dispozične riešený byt s priestrannými terasami a s výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík či Rakúsko ma presvedčil o dobrej investícii. Moje nákupné rozhodnutie bolo pre mňa jasnou voľbou. Vedel som, že tento nadštandard mi ponúka pocit bývania v rodinnom dome. Prečo chodiť ďaleko za prírodou, keď môžem bývať na jednej s najlukratívnejších bratislavských adries pri Horskom parku a zároveň len 5 minút od centra? Všetko za prekvapujúco výhodné ceny. Lepšia ponuka najmä vzhľadom na lokalitu a kvalitu stavby sa už na bratislavskom trhu neobjavila,“ uvádza spokojný majiteľ bytu v rezidenciách.

 

Limitovaný počet nových bytov

Presvetlené prakticky riešené byty v lone prírody sú v Bratislave veľkou vzácnosťou. Posledné rezidencie ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami. Majiteľom bytov sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážový­mi státiami a pivnicami. Príkladom jedinečného architektonického konceptu a interiérového riešenia budov Jaseň, Javor a Jedľa sú presvetlené átriá, ktoré dotvoria pocit výnimočnosti. Svetlo a priestor tu hrajú hlavnú rolu.

 

Rezidencie MACHNÁČ – novostavba s atribútami rodinného domu

Dôraz kladieme na jedinečnosť bývania. Pozvania okolitej prírody na prechádzky, športové či mimopracovné aktivity v kruhu známych a rodiny nás čoraz častejšie presviedčajú o potrebe kontaktu človeka s krásnou prírodou. Zeleň reprezentuje trvalé hodnoty a predstavuje luxus. Emotívnym zážitkom z bývania sú prírodne ladené označenia domov, ale i celková koncepcia. Budúcim obyvateľom poslúži ako orientačný bod, napr. borovicový, javorový či gaštanový hájik. Plánovaná výsadba viac ako 146 stromov, či vyše 1 127 drevín a trvaliek v okolí komplexu Rezidencie MACHNÁČ sa stane základným orientačným bodom, ktorá bezpochyby prirovná moderné bývanie k bývaniu v rodinnom dome,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

 

www.tuchcembyt.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu