Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ženáč si chcel sexuálne povyraziť: Dvojnásobná blamáž a rodina v troskách!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PEKING - Hneď dvakrát sa zvrtol pokus o sexuálne povyrazenie ženatého Číňana z provincie An-chuej, ktorý neodolal mladému "mäsku" a chcel si trošku zalaškovať aj s niekým iným, ako so svojou zákonitou partnerkou. Hviezdy mu však neboli veľmi naklonené.

Štyridsaťročný muž, ktorého miestny denník Market Star Daily identifikoval len rodným menom Čang, sa zaregistroval na mobilnú aplikáciu umožňujúcu sexuálne otvorený chat a dohodol si stretnutie naslepo s dvadsaťročným dievčaťom v miestnom hoteli. Sám predstieral, že je mu tesne cez tridsať, je slobodný a bohatý.

Keď dorazil do hotela, zažil prvý šok, pretože na schôdzku dorazila jeho vlastná dcéra. A šok číslo dva nasledoval krátko potom, keď do hotelovej izby vrazila ako fúria aj jeho manželka. Tá sa o jeho chystanom rande dozvedela, keď mu skontrolovala mobilný telefón, pretože jej pripadalo, že ho v poslednej dobe berie do ruky podozrivo často.

Do hotela nakoniec musela byť privolaná polícia, aby sa toto neplánované rodinné stretnutie nezmenilo v niečo omnoho horšie, dodal Market Star Daily.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu