Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Milionár (83) ponúka 350-tisíc žene, ktorá ho zabije sexom!

Rolf Eden
Rolf Eden (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Starnúci nemecký playboy sa rozhodol zomrieť naozaj veľkolepým spôsobom. Akejkoľvek žene, ktorá mu spôsobí pri sexe infarkt, sľúbil pred jedenástimi rokmi prémiu vo výške 250-tisíc eur. Keďže sa tak doteraz nestalo, zvýšil ju o ďalších 100-tisíc.

Rolf Eden (83), ktorý má židovské korene, utiekol počas druhej svetovej vojny pred nacistami do Palestíny, kde bojoval v prvej arabsko-izraelskej vojne. Potom sa však vrátil späť do Nemecka a otvoril si nočný klub.

Muž, ktorému nechýbajú peniaze a spal vraj s tisíc ženami, má však v pokročilom veku trochu iné starosti ako typickí dôchodcovia. Chce nájsť skutočnú vášeň a odísť z tohto sveta "v náručí sexi dámy". "To musí byť tá najkrajšia smrť na svete," objasnil dôvody svojho pátrania Eden.

"Stretávam veľa veľmi sexi žien, ale žiadna zatiaľ do toho nedala všetko. Možno majú strach, že by som to nemusel zvládnuť. Ale ja mám rád trochu vášne vo svojom milostnom živote a dúfam, že toto ich povzbudí, aby do postele priniesli trochu viac entuziazmu," opísal starnúci seladón svoje problémy.

Najväčšiu šancu získať ponúkané peniaze, ktoré zakotvil Eden vo svojom testamente, má podľa stávkových kancelárií jeho priateľka Brigitte (30). Tá však musí bojovať s ťažkou konkurenciou slečien, ktoré si jej partner vodí domov na jednu noc. Jej to však údajne vôbec neprekáža. Informoval portál berliner-kurier.de.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu