Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dôchodca (75) miluje sex: Chodí do klubov a obcuje v tmavých kútoch!

Jack ani v 75 rokoch nemá rozum. Ochrana pri sexe mu veľa nehovorí.
Jack ani v 75 rokoch nemá rozum. Ochrana pri sexe mu veľa nehovorí. (Zdroj: channel 4)

LONDÝN - Britský dôchodca Jack resp. Julie, ako sa predstavuje, keď má na sebe ženské šaty, je zástupcom stále potentnej staršej generácie, ktorá aj napriek svojmu veku pestuje pravidelný a hlavne netradičný sexuálny život. Najradšej chodí do spoločnosti, kde si dopraje divoký pohlavný styk s osobou bez rozdielu na pohlavie.

"Sex je dôležitou súčasťou môjho života. Baví ma to, je to zábava. Obaja s mojou priateľkou sme chceli mať sex aj s inými ľuďmi. Takže zvyčajne chodím do klubov, kde si užívam s chlapcami, zvyčajne v tmavom prostredí," uviedol Jack, ktorý sa objavil ako jeden z protagonistov dokumentárneho seriálu Sex Clinic britskej televíznej stanice Channel 4.

Počet návštevníkov sexuálnych kliník vo Veľkej Británii, ktorí potrebujú lekársku pomoc či radu, sa v posledných piatich rokoch zdvojnásobil. Viac ako deväť miliónov Britov trpí nejakou formou pohlavne prenosnej choroby a miera infekcie rastie každý deň.

Samozrejme jedným z nešťastníkov, ktorý musel zájsť do nemocnice, je aj Jack kvôli krvácaniu v delikátnej oblasti. Po tom, čo sa vyliečil z rakoviny prostaty, častého ochorenia jeho vekovej skupiny, si nie je istý, či chytil nejakú pohlavnú chorobu alebo sa rakovina vrátila.

Na otázku lekára, či aj predtým mal nejakú pohlavnú chorobu, prehlásil, že už predtým trpel bradavicami, chlamýdiami a herpesom. Osobu, s ktorou spal minulý týždeň, vôbec nepozná, ale vraj v prípade, že ak nie je prezlečený za Julie, vôbec ho chlapi nepriťahujú. Jeho alter-ego ho už však priviedlo k tomu, že podstúpil hormonálnu terapiu, aby mu podrástli prsia.

Lekár mu odporučil, aby sa nechal otestovať na rôzne pohlavne prenosné choroby, ale musí čakať týždeň, než dostane výsledky. Najčastejšie diagnostikovanými pohlavne prenosnými chorobami v Británii sú chlamýdie, tesne nasledované kvapavkou, vírusom HPV a syfilisom. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu