Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Verejné ospravedlnenie. Rezidencie MACHNÁČ

Rezidencie MACHNÁČ Zobraziť galériu (4)
Rezidencie MACHNÁČ

Investori bytového komplexu Rezidencie MACHNÁČ, ktorý vyrastá v bratislavskom Starom Meste neďaleko Horského parku, sa ospravedlňujú všetkým záujemcom o jedinečné bývanie. Vysoký dopyt zo strany zákazníkov spôsobil, že počet voľných bytov v posledných rezidenciách Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa každým dňom klesá. Môže za to fenomén, ktorý na Slovensku nemá obdobu!

O vývoji udalostí a dôvode verejného ospravedlnenia zákazníkom sme sa zaujímali aj my. Prinášame vám krátky exkluzívny rozhovor s Michalom Mrníkom, zástupcom investora projektu Rezidencie MACHNÁČ.

Čo presne sa udialo?

Napriek aktuálne prebiehajúcej komunikácii voči zákazníkom musím podotknúť, že projekt Rezidencie MACHNÁČ je jeden z najsledovanejších príbehov realitného trhu vôbec. Projektu sa za krátky čas podarilo zmeniť štatistiky trhu v predajnosti. Posúďte sami! Byty v prvých dvoch rezidenciách Borovica a Breza, ktorých kolaudácia momentálne prebieha, sa predali len za tri mesiace. Ešte pred štartom výstavby!  Určite dáte za pravdu, že TO je pre realitný trh nevídané! Predaj bytov v posledných štyroch rezidenciách Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa odštartoval ešte lepšie.

Verejné ospravedlnenie. Rezidencie MACHNÁČ.
Zobraziť galériu (4)

Za čo konkrétne sa ospravedlňujete zákazníkom?

Ponuka voľných bytov v tejto mimoriadne úspešnej novostavbe v Starom meste pri Horskom parku sa v týchto dňoch zužuje. A to doslova! Kombinácia výhod ako je kvalita, lukratívna lokalita a mimoriadne výhodné ceny nehnuteľností nenechali na seba dlho čakať. Každodenná prax poukazuje, že na byty sa tvoria poradovníky. Počet voľných bytov každým dňom klesá.

Čo by ste chceli odkázať záujemcom o byty v lokalite Machnáč?

Odporúčam im, aby nezmeškali poslednú príležitosť. Z celkového počtu 170 nových bytov je v ponuke už len 61 voľných. Dokonca byty v rezidencii Jaseň už nie sú v ponuke vôbec. Napriek vysokému dopytu po bývaní na Machnáči sa všetkým zákazníkom a priaznivcom rezidennčného bývania chceme ospravedlniť za to, aby nezúfali!  Som presvedčený, že aktuálnu ponuku nádherných slnečných 2i, 3i a 4 izbových bytov s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 určite ocenia tí, ktorí pri výbere svojho bývania nechcú robiť kompromisy. Na dosah je jedinečná príležitosť bývania v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislava I. za zvýhodnených cenových podmienok. Čo viac si môže človek priať? Pre záujemcov, ktorí sa chcú zoznámiť so všetkými benefitmi, je v rezidenciách k dispozícii vzorový byt.

Čím sa odlišuje novostavba na Machnáči od ostatných projektov?

Výhodná investícia sa nehľadá ľahko. Realitný trh potrebuje projekty, ktoré sa vyznačujú nedosiahnuteľnou. Z tohto pohľadu si myslím, že projekt Rezidencie MACHNÁČ posunul hranice bývania a preto si medzi kupujúcimi získal veľké uznanie. Napríklad kvalita a výnimočnosť architektúry podčiarkujú nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru plnú svetla. Jedinečnosť a dlhodobá perspektíva bývania v tejto lokalite zaujali mnohých významných ľudí spoločenského či politického života, architektov a aj samotného stavbyvedúceho projektu. Rád by som chcel upriamiť pozornosť na revitalizáciu okolia.  Plánujeme tu výsadbu listnatých a ihličnatých stromov i ďalších drevín, skaliek a trvaliek čím sa pozemok rezidencií čoskoro zmení na zelenú oázu. Stane sa tak ideálnym miestom na oddych, prechádzky či športové aktivity.

www.tuchcembyt.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu