Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Procházka dostal jednotku

Procházka dostal jednotku
Procházka dostal jednotku (Zdroj: PR článok)

Pár dní pred prvý kolom prezidentských volieb oslávil meniny jeden z kandidátov – Radoslav Procházka. Na meniny nezabudli ani ľudia z jeho volebného štábu. Darček od nich zabrnkal na najcitlivejšiu strunku kandidáta – jeho vzťah k športu.

„Rado je dobrý šéf a navyše kamarát. To, že má počas kampane meniny sa nám hodilo, aby sme mu odľahčili jeden z najrušnejších dní, ktoré teraz prežíva,“ povedal šéf jeho volebného štábu Martin Dubéci.

Volebný tím Radoslava Procházku daroval kandidátovi futbalový dres – s jednotkou a menom na chrbte. Znamená to, že je pre nich jednotkou? „Robíme všetko pre to, aby bol pre slovenských voličov voľbou číslo jeden,“ komentoval Dubéci.

Radoslava Procházku darček potešil: „Páči sa mi, lebo je nielen pekný, ale aj užitočný. Ja mám dresov veľa a tento budem nosiť o to radšej, že je od ľudí, ktorých mám rád a na ktorých sa spolieham. Takže veľmi dobre trafili.“

Meno Radoslav vraj označuje človeka, ktorý je ťažko spoznateľný, dokonca aj pre svojich blízkych. Rád robí veľké veci a vyhľadáva stále nové príležitosti. Má po svojom boku rád ľudí, ktorí mu dávajú najavo, že mu veria a môže sa o nich oprieť. „Som veľmi spokojný s výberom mena, ktorý urobili moji rodičia pred 42 rokmi a snažím sa nerobiť svojmu menu hanbu,“ povedal Radoslav Procházka.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu