Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Popálil si penis, žiada odškodnenie: Neuveríte, s čím sexoval!

 Ilustračný obrázok Zobraziť galériu (3)
Ilustračný obrázok (Zdroj: sxc.hu )

LONDÝN - Tak tomu neuveríte. Muž žiadal reštauráciu o odškodnenie, pretože si spálil penis pri tom, čo mal sex s pizzou. Vskutku pozoruhodná konverzácia medzi zákazníkom a pizzeriu sa odohrala na sociálnej sieti. Presvedčte sa.

Muž dostal chuť na pizzu. Zavolal do obľúbenej britskej reštaurácie Domino´s a objednal si feferonovú. Potom sa udiala čudesná vec. Muž s pizzou sexoval. No, podivné sexuálne chúťky sa nezaobišli bez následkov. Popálil si pri tom penis. Rozhodol sa preto žiadať pizzeriu o odškodnenie.  

Ako uvádza huffingtonpost.com, následne sa na sociálnej sieti odohrala vskutku pozoruhodná konverzácia. „Zdravím. Práve som sa miloval s jednou z vašich pízz a hrozne som si spálil penis. Navrhnite mi, prosím, odškodnenie. Ďakujem,“ napísal užívateľ LAD_VIGO pizzerii Domino´s.  

Popálil si penis, žiada
Zobraziť galériu (3)

Pizzeria sa zrejme drží hesla „Náš zákazník, náš pán“ pretože správu neodignorovala a muža požiadala, aby im napísal e-mail.   

Popálený sexuchtivý milovník sa tak posťažoval, že pizzeria by mala svojich zákazníkov na škatuliach varovať o možných nebezpečenstvách, ktoré číhajú pri sexe s pizzou. Reštaurácia zdvorilo odpovedala, že sa nad problémom zamyslí. A poďakovala mu za tak dôležité upozornenie.

Popálil si penis, žiada
Zobraziť galériu (3)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu