Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muža (61) bolel chrbát: Ostanete zhrození z metódy, ktorá mu mala pomôcť!

Číňan mal v tele voperovaných 42 perál Zobraziť galériu (2)
Číňan mal v tele voperovaných 42 perál (Zdroj: Foto: Featurechina)

CHU-NAN – Zou Feng (61) trpel obrovskými bolesťami chrbta. Vyskúšal všetko, no nič nepomáhalo. Sused mu teda poradil lekára, ktorý je údajne odborník na starovekú medicínu. Z jeho liečebných metód budete však viac ako otrasení. Pod kožu mu dal 42 perál, ktoré mali zaručene pomôcť. No, nepomohli.

Bolesti chrbta pociťoval Zou Feng (61) z čínskej provincie Chu – Nan dlho. Nič mu nepomáhalo, tak na odporúčanie suseda navštívil v roku 2011 „odborníka na starovekú medicínu“. Ten samozrejme ochotne poradil. Čínskemu pacientovi povedal, že pomôcť mu môžu jedine perly. A neverili by ste, do tela mu pod kožu voperoval 42 perál. 

"Ostatní ľudia mi povedali, že jeho metódy fungujú. Tak som to chcel skúsiť  a musím povedať, že spočiatku, keď do môjho tela vložil 42 perál,  som sa cítil lepšie,“ povedal pre britský denník Daily Mail sklamaný pacient a dodal: "Potom som začal mať  ďalšie bolesti, ktoré som nikdy pred tým nemal.“ Zou mal problémy s chôdzou a boleli ho všetky kĺby, až na chrbát.

"Tak som znova skúsil nájsť toho lekára, ktorý mi predal perly a liečbu, no nenašiel som ho. Bolo mi povedané, že sa presťahoval do inej oblasti. Tak som šiel do bežnej nemocnice," opisuje svoj príbeh Zou.

Muža (61) bolel chrbát:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Featurechina)

Lekári, keď zhliadli Fengov röntgenový snímok, ostali zhrození. "Ešte nikdy som nič také nevidel. Nemal som potuchy, čo sú objekty, ktoré sme na snímkach videli. Museli sme sa na to pacienta opýtať a ten nám to vysvetlil,“ opisuje lekár Sying Wan, ktorý Fenga operoval na ortopédii v nemocnice v Changsha. Odborníci totiž rozhodli, že perly musia ísť okamžite z tela pacienta von. Číňanovi totiž spôsobovali odumieranie kostí.

„Všade, kde boli perly implantované, začali mužovi odumierať kosti. Vrátane bedrového kĺbu, ktorý už nebolo možné zachrániť. Museli sme vybrať všetky perly, no kostra muža bola ťažko postihnutá a bude potrebovať prinajlepšom výmenu bedrového kĺbu,“ vysvetlil lekár.

Zou Feng podal na lekára starovekej medicíny sťažnosť pre zanedbanie starostlivosti. Zistilo sa však, že "odborník“ nebol registrovaný a v súčasnosti ho ani nedokážu vypátrať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu