Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Domáce zvieratko, ktoré si maznanie užíva viac ako pes a mačka: Neuveríte vlastným očiam!

Takto vyzerá šťastná líška
Takto vyzerá šťastná líška (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA – V predstavách väčšiny ľudí je líška samotársky a túlavý živočších, ktorý loví v lesoch drobné zvieratá a ľuďom sa vyhýba. Toto jedinečné video však dokazuje, že si vie s radosťou vychutnať aj priateľskú spoločnosť.

Doteraz len málokto tušil, že sa líšky dokážu tak veľmi tešiť z ľudského pohladenia a prejavovať radosť. Dawn, ktorú zachytáva video, je však evidentne šťastná. Vrtí chvostom a vydáva zvuky, ktorými s prehľadom porazí aj pradiacu mačku.

Líšku našli na ulici a v domnení, že sa jedná o psa, odniesli do útulku. Tam však hneď spoznali omyl a zviera zverili organizácii, ktorá sa venuje záchrane divo žijúcich chorých a zranených živočšíchov. Na to, aby líšku vrátili do prírody, však už bolo neskoro. „Bola už príliš krotká a nedokázala by sa o seba v divočine postarať. Dawn nie je domáci miláčik a my líšku alebo iné divoké zviera ako domáceho miláčika ani neodporúčame,“ napísali milovníci zvierat z tejto organizácie pri videu, ktoré už zaujalo viac ako milión divákov. Niet divu, je tak výnimočné, že hudobník Moby vyzval prostredníctvom Twittera všetkých poľovníkov, aby si ho pozreli. Verí, že roztomilý Dawn ich presvedčí, aby so zabíjaním jeho druhov prestali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu