Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Aj toto sa stáva pri venčení psa: Na Sandru spadol z "neba" dikobraz!

Hlava posiata ostňami Zobraziť galériu (2)
Hlava posiata ostňami (Zdroj: latintimes.com)

RIO DE JANEIRO - Päťdesiatdvaročná Sandra Nabuccová z Brazílie na nedávne venčenie svojho psa nikdy nezabudne. Z elektrického vedenia na ňu totiž nečakane spadol dikobraz! Kde sa tam vzal, nemá nikto potuchy.

Sandra žije v bohatej štvrti Gávea v Rio de Janeiro. Keď minulý týždeň išla vyvenčiť svojho domáceho miláčika, stala sa jej nepríjemná nehoda. Z telefónneho drôtu, okolo ktorého prechádzala, na ňu spadol dikobraz, uviedol portál metro.co.uk.

Žena v tej chvíli pocítila strašnú bolesť, pretože sa jej do hlavy zapichlo viac ako dvesto pichliačov. "Cíítila som, ako mi niečo pristálo na hlave a potom sa mi to zapichlo do hlavy. Tá bolesť bola obrovská, úplná agónia," opísala nepríjemné chvíle Nabuccová pre brazílsku televíziu Tv Globo. Ostne jej vybrali lekári postupne pinzetou.

Aj toto sa stáva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: latintimes.com)

Aj toto sa stáva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: latintimes.com)

Napriek všetkému je Sandra spokojná, pretože dikobrazovi tým, že pristál na nej, zachránila život. "Som silná žena, starý človek alebo dieťa by to neprežili. Som rada, že som mu zachránila život. Keby dopadol na zem, bol by určite mŕtvy," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu