Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálne psycho: Moderátorka kvízu predvádza divadlo, aké ste ešte nevideli!

Afekt jej nie je cudzí Zobraziť galériu (2)
Afekt jej nie je cudzí (Zdroj: YouTube)

PRAHA - O súťažných programoch, do ktorých diváci volajú, aby hádali správne odpovede a vyhrali nejaké peniaze, si asi každý myslí svoje. Uvádzajú ich poväčšine atraktívne moderátorky, ktoré musia byť hlavne veľmi výrečné. Tá z nasledujúceho videa je však až príliš. Človeku sa normálne natíska otázka, či je psychicky v poriadku.

Na internete sa koncom minulého roka objavilo bizarné video zachytávajúce niekoľko minút z televízneho kvízu, ktorý vysiela český kanál Active TV. Uvádza ho sympatická plavovláska. No vlastne, sympatická len do toho momentu, dokým neotvorí ústa. Potom je to totiž už poriadna pohroma. Celý čas sa pozerá do rohu, akoby sa rozprávala s producentom alebo kameramanom.

"Keď mi nikto nevolá, tak asi sa niečo deje. Asi to nemôžu nájsť. Chápeš? Kapišto? Musím ti to napísať ešte raz po slovensky, alebo ako to chceš preložiť? Táto hra je jednoducho zložitá, a to sa ešte miernim," hovorí s miestami zvýšeným hlasom svojrázna moderátorka.

"Daj mi viac peňazí do hry. Mňa tu už nebaví stáť. Mňa už nebaví pozerať na ten obrázok a hľadať tú ľudskú tvár s blbými 3000 korunami," pokračuje s tým, že dokonca hodí po niekom v zákulisí topánku aj telefón.

Totálne psycho: Moderátorka kvízu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Záver videa je je naozaj drsný. Moderátorka sa natoľko rozohní, že so slovami "nedáš mi šesťtisíc?" odíde z obrazu. Nakoniec však požadované peniaze, ktorými sa navýšila výhra, predsa len dostane a upokojí sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu