Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO z najhoršej svadby: Nechceli mať nudné ticho, bolo z toho fiasko!

Najhoršia svadba
Najhoršia svadba (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA – Dokonalá svadba so sebou prináša kopec starostí. Všetko treba zorganizovať tip-top, aby boli spokojní hostia, no najmä mladomanželia. Tí z nasledujúceho VIDEA sú však plní rozpakov. Krásna nevesta, vyplašený manžel a príliš akční hostia, bažiaci po ohňostrojovej senzácii. Zrejme ale pozabudli, že sú vnútri. Tak mladomanželia, ale aj ostatní nevedeli, čo skôr. Či sa radovať, či utekať.

Boli ste na svadbe, na ktorej sa vám vôbec nepáčilo? No dúfame, že ste na nej nezažili podobné "srandy" ako svadobčania na Videu, ktoré koluje po internete.

S pyrotechnikou to totiž poriadne prehnali tešiaci sa hostia. Najprv pomocou nej urobili neveste úzku chodbičku určenú na príchod na miesto zábavy. S tým sa však rýchlo popasovali a problém odstránili. Aby však zábavy nebolo málo, po slávnostnom prípitku mladomanželov, zapálili na oslavu ich zväzku pyrotechniku. Celkom dobrý svadobný nápad, až na to, že si zrejme zabudli prečítať návod a podmienky, za ktorých môžu ohňostroj odpáliť. Určite to takto neskúšajte. Zábavná pyrotechnika patrí do exteriéru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu