Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlodej ukradol z vlaku tašku: Neuveríte, kto z nej vykukol! FOTO v článku

 Ilustračný obrázok Zobraziť galériu (2)
Ilustračný obrázok

INDIA - Pouličný zlodej v Indii bol zo svojho lupu nesmierne sklamaný. Podarilo sa mu totiž ukradnúť cestovnú tašku. Myslel si, že ho v nej čakajú peniaze alebo niečo, čím by sa obohatil. Z tašky však na neho pozrel pár vydesených očiek dvojtýždňového bábätka.

Kishor Kale (20) sa živil tým, že predával laky na nechty ženám počas cesty vlakom v indickom meste Bombaj. Vo vlaku si všimol opustenú tašku, ktorá ho hneď zaujala. Dúfal, že v nej nájde peniaze alebo iné cennosti. Zodvihol ju a vystúpil na najbližšej zastávke.

Keď vyšiel von, hneď na nástupišti rozopol zelenú cestovnú tašku. S hrôzou zbadal, že sa k nemu naťahujú detské rúčky. Šokovaný Kale chcel z miesta hneď utiecť a dieťatko nechať na mieste opustené. Pohotový strážnik mu to však prekazil.

Zlodej ukradol z vlaku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Čoskoro sa na mieste zhromaždil dav ľudí a všetci civeli na 15-dňové rozkošné bábätko, ktoré vykúkalo z cestovnej tašky. Onedlho dorazila polícia, ktorá Kaleho zadržala. Podozrievali ho, že sa takto vzdáva vlastného dieťaťa. Neskôr však policajný dôstojník pre Daily Mail uviedol: „Pri vyšetrovaní prípadu nám pomáha Kale, aby sme našli skutočnú rodinu dieťaťa.“

Momentálne vyšetrujú, kto opustil tašku s dieťatkom. Volali aj do pôrodnice, aby zistili mená žien, ktoré porodili chlapčekov približne pred dvoma týždňami.
  
O chlapčiatko sa hneď postarali lekári. Dieťatko je zdravé a momentálne je dočasne umiestnené v detskom domove v Bombaji. Kale, ani nevie ako, ale nechtiac zachránil život malého chlapčeka.  

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu