Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zatočte s vianočnými kilami: Poradíme vám ako!

Nedovoľte, aby sa na vás usadili vianočné kilá. Zobraziť galériu (12)
Nedovoľte, aby sa na vás usadili vianočné kilá.

Schudnúť patrí medzi jedno z najčastejších predsavzatí, ktoré si dávame do nového roka. Ak sa to vaše nesie v tomto duchu, ste na správnom mieste. Prinášame zopár tipov, vďaka ktorým sa presvedčíte, že zhadzovanie povianočných tukových buniek nie je až také náročné, ako sa na prvý pohľad zdá. Stačí vedieť ako na to.

Telo ako posilňovňa
(Mark Lauren)

Doteraz neexistuje podobná kniha. Roky a roky - od olympijských športovcov z antického Grécka až po dnešné jednotky špeciálnych operácií - tie najlepšie fyzicky vybavené bytosti sa nespoliehali na fitnes centrá vo svojich mestách  alebo na činky doma. Čo ak vám poviem, že už dávno máte ten najdokonalejší posilňovací prístroj, aký kedy bol vytvorený? Svoje vlastné telo.

Teraz to zíde? 
(Igor Bukovský)

Kniha veľmi vtipným a ironickým spôsobom opisuje súčasné trendy v držaní diét. Reaguje na veľké množstvo rád a diét, ktoré na nás vplývajú zo všetkých strán. Nájdete tu rôzne informácie o chudnutí a výživových doplnkoch na chudnutie. V knihe sa napríklad dozviete, kedy je ideálna fáza mesiaca, ak chcete začať chudnúť, alebo že je úplne jedno, kedy si dáte svoje prvé jedlo a veľa praktických rád, tipov a trikov.

 

Najedzte sa do štíhlosti 
(Antónia Mačingová)

Po veľmi dobrých ohlasoch vyšla kniha s rozšíreným vydaním. Nájdete tu schodíkovú metódu chudnutia, semaforové stravovanie, aj rady pre stravovanie podľa krvných skupín. Kniha je plná receptov, aj rôzneho sviatočného stravovania. Publikácia je určená pre tých, ktorí svoj život chcú zmeniť od základov a dodržiavať tento nový životný štýl dlhodobo i celkovo zmeniť svoj postoj k jedlu a k diétam.
 
Zdravie a šaláty 
(Norman W.Walker)

Príroda vybavila človeka všetkým, aby mohol svoje telo od narodenia až do vysokého veku udržať zdravé. K tomuto je potrebné len málo. Najdôležitejšie sú prírodné potraviny. Tajomstvo naplneného života je v správnej výžive, v spojení s dostatočným odpočinkom. V publikácii je uvedených vyše 100 najrozmanitejších receptov len na šaláty, šalátové zálievky a slávnostné jedlá. Kniha je inšpirujúcou príručkou pre všetkých tých, ktorí chcú urobiť niečo pozitívne pre svoje zdravie. Stačí len málo, len chcieť a vytrvať.

Zhubněte jednou provždy
(Antónia Mačingová)

Hovorí sa, že láska lieči a uzdravuje. Robme preto všetko s najväčšou láskou, akú momentálne môžeme dať sebe a okoliu, a aj z nášho jedla sa stane ten najlepší liek.  Autorka knihy sa už niekoľko rokov zaoberá účinkami stravy na ľudský organizmus, jeho ozdravujúcim a očistným efektom. V knihe sa jednoduchou formou snaží priblížiť spôsob, ktorý odbúrava mýtus o tom,  že sa môžeme podkožného tuku zbaviť len znižovaním množstva stravy.
 

Domáca krabičková diéta 
(Alena Doležalová)

Krabičková diéta je hitom súčasnej doby a cieľom tejto publikácie je sprístupniť túto diétu pre každého. Autorka jednoduchým spôsobom vysvetľuje základné princípy úspešnosti krabičkovej diéty. Radí, ako vhodne pripravovať pokrmy, ako znížiť ich energetickú hodnotu bez toho, že by utrpela ich chuť. V publikácii nájdete výber z viac než 250 výborných receptov.  
Domácí krabičková dieta 2

To, že je krabičková diéta fenoménom súčasnej doby, potvrdil veľký úspech jej prvej publikácie. Tento ďalší diel prináša veľa praktických kuchárskych rád, zameriava sa najmä na to, ako zbytočne nestráviť veľa času prípravou krabičkových jedál, ako hospodáriť s nakúpenými surovinami, alebo ako si jednoducho vytvoriť vlastný jedálniček.
 
150 najzdravších potravín na svete
(Jonny Bowden)

V tejto knihe uznávaný odborník na výživu a autor niekoľkých bestsellerov Jonny Bowden vyvracia mýty o niektorých potravinách, očisťuje ich neprávom poškodené meno a ponúka vám len čisté fakty, aby ste mohli robiť správne rozhodnutia týkajúce sa potravín, ktoré by ste mali vy a vaša rodina konzumovať. Zistite rebríček  najvýživnejších potravín na svete, ktorý zostavilo dvanásť uznávaných odborníkov na výživu.
Čo vám chýba, keď...
(Jarmila Mandžuková)

V tejto knihe zistíte aké vitamíny, minerály a stopové prvky potrebujete na zvládnutie choroby, alebo zdravotného problému, alebo ako si môžete posilniť organizmus.
Zrozumiteľne je v nej uvedených viac ako osemdesiat bežných chorôb či chronických ťažkostí. Dozviete sa aj užitočné rady, ako v prípade konkrétnej choroby zostaviť jedálny lístok, čo radšej vôbec nejesť, prípadne aký potravinový doplnok užívať.
Návod na prežitie pre ženu
(Igor Bukovský)

Ľahké, pútavé a vtipné čítanie. Taká je kniha od známeho lekára Dr. Bukovského, ktorá poteší každú ženu. Vtipne a pravdivo opisuje, popisuje a vysvetľuje aj veci, ktoré sú pre bežného človeka nepochopiteľné.  V knihe nájdete mnoho rád a odporúčaní, ako sa starať o svoju pokožku, kožu, vlasy, nechty, choroby, ťažkosti... Dozviete sa tiež niečo o vitamínoch, mineráloch a ďalších veciach, ktoré majú pozitívny vplyv na vaše telo. Ide hlavne o zdravie, pretože s ním sú všetky krásne maličkosti sveta ešte krajšie a vzácnejšie.
Návod na prežitie pre muža
(Igor Bukovský)

Nielen ženy, ale aj muži si občas povedia, že musia so sebou niečo urobiť. Táto reprezentatívna kniha je určená mužom vekovej kategórie 20-60 rokov. Jej kapitoly obsahujú napríklad témy Mozog, Oko, Sexuálne zdravie, Svaly, Tráviaci systém, Srdce, Káva, kofeín a energetické nápoje, Antioxidanty.  Okrem informácií kniha obsahuje aj rozhovory s inými špecialistami a známymi alebo zaujímavými mužmi (Milan Lasica, Daniel Hevier, Ľubomír Višňovský, Dalibor Karvay, Daniel Bartalský).

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu