Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dvojica si zadovážila gauč: Po dvoch mesiacoch z neho vyliezlo, pozrite sa čo!

Tento had vyliezol z gauča po dvojmesačnom užívaní novými majiteľmi
Tento had vyliezol z gauča po dvojmesačnom užívaní novými majiteľmi (Zdroj: Foto: Facebook)

MICHIGAN – Poriadne si preverte, kde si sadnete, najmä ak ide o použitý gauč. Dvojica z Michiganu si zadovážila sedačku z druhej ruky. Po dvoch mesiacoch bezproblémového používania a vylihovania na ňom ich takmer porazilo. Z obľúbeného gauča vyliezol nebezpečný škrtič.

Holly Wrightová z Michiganu ostala poriadne vydesená a v šoku, keď z gauča, ktorý jej slúžil na oddych dva mesiace, vyliezol dvojmetrový nebezpečný had.

Sedačku si s priateľom zadovážili z druhej ruky, keď ju našli pred iným domom s nápisom „Zadarmo“. Dvojici sa páčila, tak si ju jednoducho zobrali. Podľa ich slov bola čistá a zachovalá. Pred tým, než ju začali používať, ju Holly ešte samozrejme dostatočne vydrhla.

Potom s priateľom na gauči každodenne vysedávali. Po dvoch mesiacoch však zažili nepredstaviteľný šok, keď uvideli, že z ich obľúbeného miesta odpočinku vychádza dvojmetrový nebezpečný škrtič.

„Ten gauč vyzeral úplne v poriadku, dva mesiace sme na ňom normálne sedeli, sedel na ňom i náš pes. A zrazu toto,“ povedala Holly pre ABC13.

Ako ďalej uviedla, had vyliezol pravdepodobne preto, že bol hladný. Už mu nedokázali nijako pomôcť, had zomrel behom niekoľkých minút.

Šokovaná dvojica potom zakopala nevítaného hosťa na záhrade pod stromom a gauč vyhodila opäť na ulicu. Teraz však s nápisom „Nebrať“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu