Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

To je sila: Muž vyvolal senzáciu, má dva penisy a dokáže s nimi divy!

Týmto sa nemôže pochváliť hocikto
Týmto sa nemôže pochváliť hocikto (Zdroj: reddit)

BRATISLAVA - Netrvalo dlho a už tu máme prvú veľkú internetovú senzáciu tohto roka. Je ňou muž, ktorý si hovorí Double Dick Dude. Tí jazykovo vybavenejší už určite pochopili, že sa môže pochváliť dvoma pohlavnými údmi.

Užívateľ, ktorý nezverejnil svoju pravú identitu, zverejnil fotku svojich penisov na Nový rok. Trpí vzácnou poruchou, ktorej sa hovorí penilná duplikácia a v USA postihuje jedného zo šiestich miliónov chlapcov.

To je sila: Muž
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

Američan, ktorý je bisexuálom a v súčasnosti je vo vzťahu s mužom aj ženou, tvrdí, že oba údy fungujú plne nezávisle na sebe a dokážu individuálne dosiahnuť erekciu a vyvrcholenie. Ľudia na jeho bizarný zdravotný stav reagujú rôzne. Niektorí onemejú od úžasu, iní si zas myslia, že ide o podvod. V každom prípade dotyčnou snímkou spôsobil obrovský rozruch a ľudia ho zavalili stovkami otázok, na ktoré prostredníctvom siete Reddit odpovedal.

Mimoriadne obdarený muž okrem iného prezradil, že si chce oba penisy ponechať, hoci v mladosti uvažoval o odstránení jedného z nich. "Mám vďaka tomu väčšie sebavedomie a pocit, že som naozaj jedinečný," uviedol. Keď sa ho jeden užívateľ spýtal na najpamätnejší pohlavný styk, odvetil, že ho prežil s ďalšími šiestimi ľuďmi - troma ženami a troma mužmi.

Jedna z mála tienistých stránok tohto stavu je podľa dotyčného fakt, že sa mu v semenníkoch tvorí dvakrát viac semena, takže sa ho musí zbavovať prinajmenšom každých pár dní. Vzhľadom na to, že je bigamista, s tým ale určite nemá najmenší problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu