Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Blondínka (28) s dvoma vagínami si musí dávať pozor: Sex ju môže zabiť!

Hazel Jonesová
Hazel Jonesová (Zdroj: oasisblues.com )

HIGH WYCOMBE - Mladá Britka Hazel Jonesová sa narodila s dvoma vagínami, dvoma maternicami a dvoma panenskými blanami. Jej priateľ si to užíva, pretože má tak možnosť výberu. Mladá žena však musí byť pri súloži opatrná, pretože podstupuje značné riziko.

Dvadsaťosemročná blondínka si vždy pripadala tak trochu zvláštne. Až vo svojich osemnástich rokoch sa ale dozvedela šokujúcu diagnózu, ktorej sa odborne hovorí uterus didelphys, čiže zdvojené pohlavné orgány. Tento stav postihuje približne jednu ženu z milióna.

V rozhovore pre televíziu ITV Hazel prezradila, že mať dve maternice znamená obrovské riziko. "Nesmiem otehotnieť do oboch z nich, inak by to mohlo stáť život mňa alebo bábätka." Inak problém s dvojitými orgánmi nemá a dokonca ani nechce podstúpiť plastickú operáciu, ktorá by dve vagíny spojila v jednu. Odôvodňuje to tým, že jej sexuálny život je skvelý a partner si aspoň pri sexe môže vybrať, uvádza portál tn.cz.

Krásku pred časom oslovil istý pornoproducent, ktorý jej ponúkol milión dolárov za to, že si zahrá vo filme pre dospelých. Nie je známe, či jeho ponuku prijala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu