Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Haydu a Mečiarová na móle

Fashion show Zobraziť galériu (25)
Fashion show (Zdroj: Robert Fašung)

Známe tváre sa opäť cítili ako v raji. Obliekli sa totiž do kolekcie od Janky Pištejovej. Karin Haydu, Mirka Luberdová, Lenka Šoošová, Maja Zelinová, Soňa Skoncová, Denisa Pasečiaková, Veronika a Daniela Nízlové, či Martina Mečiarová predvádzali luxusné modely na pravidelnom benefičnom večierku Sheraton Evening. Aj tento prehliadkový event bol zaradený do projektu CatWalkTalk.

Už desiatym benefičným Eveningom z dielne Sheraton Bratislava Hotel a eventovej agentúry Cherry&Cherry prítomných sprevádzali Zora Czoborová a Iveta Malachovská. Výťažok zo vstupného putoval do psieho útulku v Košiciach. Zora Czoborová počas večera predstavila atraktívne fitness pobyty, ktoré pripravuje každoročne, aj v spolupráci s cestovnou kanceláriou Hydrotour (preklik www.hydrotour.sk). Hostia si spoločne vychutnali spolu s jedinečným rituálom „Odkaz vo fľaši“, aj niekoľko luxusných šampanských Moet&Chandon a bavili sa až do skorých ranných hodín.

„Ďalší Sheraton Evening má patriť Zdenke Studenkovej a talentovanému Jakubovi Klimovi. V januárovej edícii Sheraton Evening-u nám prezradia v komornej atmosfére Amber’s baru (Sheraton Bratislava Hotel) zážitky a príbehy zo zákulisia novej divadelnej inscenácie LENI“, povedala Zuzana Haberová. Tá sa totiž stala v týchto týždňoch novou členkou kreatívneho teamu Cherry&Cherry. Spomínaná marketingová agentúra pripravila pre svoju cieľovú skupinu za posledné 2 roky už cez 400 eventov a tak musí do svojich radov priberať tých najšikovnejších ľudí. Zuzka k nim jednoznačne patrí.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu