Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Český policajt na ulici dojímal ľudí: Milé VIDEO, ktorým zožal obrovský úspech!

Policajt klavirista
Policajt klavirista (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Pomýlil si povolanie? V uliciach Prahy pred niekoľkými dňami na pár minút zastal čas a všetky oči sa upierali na muža zákona, ktorý počas obedňajšej prestávky odhodil všetku vážnosť a predviedol im svoj skrytý talent. Svojou bezprostrednosťou si získal srdcia tisícok ľudí a dokázal, že aj v tomto uponáhľanom svete sa nájdu ľudia, ktorí myslia aj na radosť druhých.

Obyvatelia Prahy nemohli veriť vlastným očiam, keď pred kaviarňou v centre mesta zahliadli policajta, ako sedí za klavírom a okolie rozveseľuje hrou piesne River Flows in You. Pri pohľade na ľahkosť akou ovládal klávesy piana nejedného napadlo, že viac ako do ulíc hlavného mesta by sa hodil do koncertnej sály.

Po krátkej ukážke jeho skrytého talentu sa zodvihol a pokračoval v ceste akoby sa nič nedialo. Jeho nestrojený výstup sa však podarilo zachytiť na videu, ktoré už niekoľko dní úspešne koluje internetom a medzi ľuďmi zožalo obrovský úspech.

Klavíri na rôzne miesta po celej Prahe umiestnil majiteľ kaviarne Ondřej Kobza, ktorý sa rozhodol "priniesť tento prvok priamo do ulíc, medzi každodenný život, v tak pozitívnej forme, ako je hudba", čo môže podľa neho nečakane skvalitniť život každému z nás. Či sa mu to naozaj podarilo, posúďte po vzhliadnutí videa sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu