Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ženy s fúzami - najnovší módny trend?

Krásne hostesky tiež dbajú na mužské zdravie a prevenciu. Zobraziť galériu (6)
Krásne hostesky tiež dbajú na mužské zdravie a prevenciu. (Zdroj: PR článok)

Za posledný mesiac sme si nemohli nevšimnúť, že na Slovensku sa zrazu akoby vrece roztrhlo nielen s fúzatými mužmi ale aj ženami. Najmä v uliciach Bratislavy veľké množstvo pestovaných či kreslených retro fúzikov už pomaly ale isto vyvolávalo dojem, že ide o nový módny ošiaľ. No nie je to celkom tak, je za tým ďaleko viac... a za všetko môže Movember!

Správne, nie november, ale Movember- celosvetové charitatívne hnutie za mužské zdravie, so špeciálnym dôrazom na prevenciu onkologických ochorení u pánov, ktorého symbolom sú fúzy. Muži či ženy, ktorým záleží na mužskom zdravý, nosia počas mesiaca november symbolické fúziky- muži väčšinou pravé a ženy nakreslené či vytetované a to na ktoromkoľvek mieste na tele.

Každoročné Movembrové šialenstvo funguje vo vyspelých krajinách už od roku 2004, no na Slovensku sa začalo toto posolstvo šíriť až tento rok a to vďaka agentúre Cherry&Cherry, ktorá s podporou farmaceutickej firmy Walmark zorganizovala sériu prvých veľkolepých podujatí Movember na Slovensku v známom bratislavskom podniku The Club.

Okrem výnimočnej párty atmosféry, hviezdnych hostí a originálneho programu pripravili pre všetkých fúzatých účastníkov podujatia aj darčekové balíčky vitamínových doplnkov Prostenal od firmy Walmark a úspešne tak včas upozornili na túto problematiku a dôležitosť prevencie aj mladú generáciu.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu