Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Deň narodenia odhalí vašu povahu: Zistite, čo o vás prezrádza ten váš

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

BRATISLAVA - Viete, kým ste? Podľa astrológov má deň v týždni v kombinácii s kalendárnym dňom v roku, kedy ste sa narodili, vplyv na to, kým sa stanete. Starí proroci verili, že každý deň v týždni je prepojený s jednou zo siedmich pozorovateľných planét a každej z nich prikladali iný význam.

Pondelok (Mesiac): Ľudia narodení v tento deň sú podľa astrológie viac emocionálni, rodinne orientovaní a viac starostlivejší ako ostatní. Avšak môžu byť aj panovační, mať sklon k závislostiam a ich neistota a slabosť je viac viditeľná.

Utorok (Mars): Ak je vaším dňom narodenia utorok, predpokladá sa, že ste energický, akčný a namiesto toho, aby ste si sadli a veci podrobne naplánovali, robíte ich radšej spontánne. Správne i nesprávne rozhodnutia robíte impulzívne, ale nestáva sa, že by ste sa nerozhodli vôbec.

Streda (Mekúr): Ľudia narodení pod Merkúrom sú veľmi komunikatívni a dôvtipní. Sú schopní vyhovoriť sa z akejkoľvek situácie. Ako túto svoju schopnosť využijú, je na nich. Môžu byť výbornými obchodníkmi či politikmi, ale aj podvodníkmi, ktorí svoj podrezaný jazyk využijú na okrádanie ľudí.

Štvrtok (Jupiter): Jupiter je zďaleka najväčšou planétou v slnečnej sústave, a preto ľudia narodení pod ním, sa vyznačujú veľkými osobnostnými rysmi ako je bohatstvo, múdrosť a veľkorysosť. Štvrtkové deti však môžu byť aj chamtivé a sebecké. Či tak alebo onak, tí, čo sa narodili vo štvrtok, podľa astrológie nerobia nič polovičato.

Piatok (Venuša): Piatku vládne Venuša, ktorá je spájaná s krásou, eleganciou a uznávaním dokonalých vecí. Znamená to, že ľudia narodení v tento deň, môžu byť rafinovaní s bezchybným výzorom a eleganciou, alebo pôžitkárski a promiskuitní, pretože túžia po kráse, ktorá sa im dokáže vyrovnať.

Sobota (Saturn): Títo ľudia majú tendenciu riadiť sa konkrétnymi pravidlami, čo znamená, že sú veľmi poctivými zamestnancami, partnermi a všeobecne dobrými nasledovníkmi. Avšak môžu byť aj nervózni a bez zmyslu pre humor, keď sa stanovených pravidiel držia príliš pevne.

Nedeľa (Slnko): Slnko je najdôležitejšou hviezdou v solárnom systéme a vládne nad všetkými ostatnými hviezdami. Pre ľudí narodených v nedeľu je preto typickou vlastnosťou sebavedomosť. Sú výbornými vodcami, dokážu ovplyvňovať ľudí a sú často veľmi úspešní. Avšak to, že sa zameriavajú len na seba, môže viesť k posadnutosti sebou samým a zabúdajú na to, že to oni sa točia okolo Slnka a nie naopak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu