Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Okultista predpovedá tesný volebný súboj o 1 hlas: Fico skrýva tajomnú silu, Kiska sexualitu

Andrej Kiska, Martin Schenk, Robert Fico
Andrej Kiska, Martin Schenk, Robert Fico (Zdroj: Foto: AT)

BRATISLAVA - Predvolebný súboj dvoch postupujúcich kandidátov pomaly vrcholí. Z bilboardov a médií dostávame množstvo informácií ohľadom jednotlivých kandidátov, ktorí na seba vyťahujú všeličo so zámerom potopiť jeden druhého a vyhrať tento dravý zápas. Na povrch sa vynárajú mnohé pikantné informácie, ktoré majú moc rozhodnúť o definitívnom víťazovi. Róbert Fico alebo Andrej Kiska? Čo hovoria hviezdy na predvolebný súboj? S touto otázkou sme oslovili známeho okultistu Martina Schenka.

„Predvolebný súboj však ani podľa hviezd nie je definitívne vyhratý. Z astrologického pohľadu očakávame najtesnejší výsledok v histórii. Vo volebnom boji môže rozhodnúť aj jeden hlas!“ predpovedá okultista Martin Schenk.

Frustrácia ľudí nad politikou je značná. Ľudia prestávajú veriť sľubom usmiatych tvárí z reklám a začínajú sa riadiť vlastnými pocitmi pri rozhodovaní v každých voľbách. Výnimkou nie sú ani tie prezidentské.

Čo o jednotlivých kandidátoch hovoria hviezdy?

„Robert Fico je z astrologického hľadiska osobnosť s dominantným vplyvom znamenia Panny, čo so sebou prináša dôkladnosť, šikovnosť, bystrosť a pracovitosť. Pán premiér má perfekcionistické sklony. Z postavenia Slnka v blízkosti s Plutom vyplýva jeho ohromná vôľa a túžba presadiť sa,“ ozrejmuje okultista. Podľa neho Robert Fico nemá vzory, je vzorom sám pre seba. Ide o výrazne narcistickú a panovačnú osobnosť. „Merkúr v napätí so Saturnom a Merkúr v súlade s Mesiacom hovorí o jeho šikovnosti, ale v skutočnosti je aj nedôverčivý, mazaný a neúprimný. Ide však o mimoriadne inteligentnú osobnosť s excelentnými vyjadrovacími schopnosťami,“ prezrádza Schenk a dodáva, že Mars v znamení Leva hovorí o silnej potrebe ukazovať okoliu silu a moc, ide o zúrivý typ osobnosti. 

„Zaujímavosťou je postavenie Uránu v súlade s Mesiacom. Postavenie týchto dvoch planét hovorí o výraznom záujme o okultizmus a duchovno,“ hovorí Schenk a zároveň vidí veľkú pomoc špičkových okultistov. Tí pomáhajú tomuto kandidátovi vyhrať volebný súboj. Za volebným výsledkom jeho strany v minulosti podľa názoru Martina Schenka stojí okultná pomoc a okultné sily, o ktorých národ doposiaľ netušil.

„Andrej Kiska je narodený v čase, kedy bol Mars v napätí s Neptúnom, čo poznačilo jeho osobnosť. Sleduje iluzórne ciele, máva často neurózy a mánie. Hviezdy hovoria, že má sklony zahmlievať a utajovať svoju činnosť,“ vysvetľuje okultista a ďalej dodáva, že z postavenia planét má takáto osobnosť sklony k nie veľmi čestnému konaniu. Postavenie Slnka v napätí s Neptúnom hovorí o sklonoch robiť si ilúzie o vlastnej osobe. V živote často hrá rôzne role. „Jupiter v napätí s Plutom hovorí o túžbe po majetku tohto človeka. Peniaze stavia nad iné hodnoty. Saturn v napätí s Marsom ukazuje, že Kiska niečo pikantné skrýva ohľadom jeho sexuality,“ prezrádza Schenk a dodáva „Mars v znamení Leva hovorí o fenomenálnych schopnostiach tohto kandidáta v obchode a biznise. Ak zvíťazí v prezidentských voľbách, bude sám seba pasovať do role generálneho riaditeľa štátu.“   

Tesný volebný súboj, napätá sobotná noc

Volebná sobota je z astrologického pohľadu dňom, ktorý predurčuje úspech každému z kandidátov. Preto okultista vidí najtesnejší volebný výsledok v histórii. „Dôležitý bude každý jeden hlas. Karty ukazujú úplnú vyrovnanosť. Z charakteru väčšiny Slovákov však vyplýva skutočnosť, že skôr uveria silnému charizmatickému cárovi ako pragmatickému manažérovi. A toto môže rozhodnúť o konečnom volebnom výsledku,“ uzatvára Martin Schenk.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu