Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sebecká blondínka: Na pamiatku si spravila FOTO so samovrahom!

Žena sa fotila so samovrahom Zobraziť galériu (3)
Žena sa fotila so samovrahom (Zdroj: nypost.com)

NEW YORK - Všetko pre jednu dobrú fotografiu! Zrejme niečo podobné mala na mysli neznáma turistka v New Yorku, keď sa fotila pred legendárnym mostom Brooklyn Bridge. Spolu s ňou sa však na zábere ocitol aj muž, ktorý sa práve vtedy chystal spáchať samovraždu.

Brooklyn Bridge je miestom, kde ľudia často dobrovoľne ukončia svoje životy. V utorok sa o to pokúsil aj jeden mladík. Polhodinu trvajúcu drámu sa podarilo zachytiť na mobil jednej turistke, ktorá naň zrejme chcela mať pamiatku.

Sebecká blondínka: Na pamiatku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nypost.com)

Na zábere vidno potenciálneho samovraha, ktorý chcel skočiť do rieky. Po chvíli k nemu prišli policajti, ktorí sa ho od toho snažili odhovoriť. Mladá žena určite dobre vedela, čo sa deje, pretože na rieke Hudson boli policajné člny pripravené v prípade potreby zasiahnuť a vo vzduchu zas bzučal vrtuľník.

Sebecká blondínka: Na pamiatku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nypost.com)

"Pod mostom vtedy stálo niekoľko desiatok ľudí a sledovali situáciu. Aj tá blondínka veľmi dobre vedela, čo sa deje za jej chrbtom. Napriek tomu si to fotila, akoby ani nešlo nikomu o život. Bolo to dosť neohľaduplné," poznamenal očitý svedok.

Mladík krátko nato, ako bola urobená dotyčná fotografia, zišiel dolu, takže záchranná akcia bola úspešná. Na mieste sa nachádzal aj reportér denníka New York Post, ktorý sa blondínky pýtal na jej meno. Tá ho však odmietla prezradiť a odišla hneď preč.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu