Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

VIDEO Ale, ale, čo to tu máme: Párik si vo vozni užíva divoký sex!

(Zdroj: YouTube)

SAN FRANCISCO - Nikto o nich nič presné nevie, niektorí sa na nich smejú a iní možno aj trošku závidia. Milenecký párik si totiž dovolil predviesť na verejnosti čosi, čo býva zrakom nezainteresovaných zvyčajne ukryté. Pozornosť okolia im však asi nevadila a dvojica svoje sexuálne schopnosti vo vozni metra predviedla aj na kameru.

Keď je chuť a dobrá motivácia, niektorí jedinci zjavne strácajú zábrany a obnažujú svoje pohlavné orgány, kde sa len dá. Niektorým navyše nevadí ani prítomnosť cudzích ľudia a svoje exhibionistické vystúpenie si priam užíva.

Zdá sa, že do tejto kategória spadá aj nabudená dvojica, ktorá sa sexuálne vyšantila na sedadlách metra v San Franciscu a roztočila to vo veľkom štýle. Dievčina, ktorá bola tak zahĺbenia do "pátrania po svojom orgazme" v mužovom rozkroku, si najprv pravdepdobne nevšimla, že je na ňu namierená kamera, ale potom predsa len zistila, koľká bije.

Video na YouTube však už neukazuje jej ďalšiu reakciu, a tak môžeme iba hádať, či sa nahnevala alebo iba jednoducho pokračovala tam, kde prestala. Jej milenec by však asi ocenil druhú možnosť. Veď v dnešnom svete sa dá stať internetovou hviezdou naozaj aj tými najneuveriteľnejšími spôsobmi, ktoré hraničia s poriadnou hlúposťou.

Video nie je určené pre maloletých divákov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu