Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena (42) omladla o desať rokov: Vďačí za to "obyčajnej" vode!

Zmena je zjavná Zobraziť galériu (3)
Zmena je zjavná (Zdroj: Warren Smith)

LONDÝN - Už malým deťom sa zvykne odmalička vštepovať návyk pravidelného prísunu tekutín. Aj tak však mnoho dospelých nedodržiava pitný režim, ktorý hovorí, že by sme mali denne vypiť aspoň dva litre vody. Nasledujúci príspevok ich možno konečne presvedčí o tom, že je to naozaj pre ich dobro.

Voda je pre náš organizmus nesmierne dôležitá. Závisí na nej každý proces, ktorý v ňom prebieha. Okrem iného vyplavuje toxíny zo životne dôležitých orgánov. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila britská novinárka Sarah Smithová, ktorá dlhé roky trpela bolesťami hlavy a problémy s trávením. Pred časom zašla za neurológom a ten zistil, že je za tým nedostatok tekutín. Žena totiž pila len liter vody denne. Lekár jej nariadil piť aspoň trikrát toľko. Pomohlo. Veľmi.

Na začiatku experimentu mala Sarah kruhy pod očami, výrazné vrásky, scvrknuté pery, červené fľaky na tvári a jej pleť pôsobila unavene. Všetko sú to jasné znaky dehydratácie.

Žena (42) omladla o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warren Smith)

Už po dvoch týždňoch zaznamenala výraznú zmenu. Jej pleť vyzerala zdravšie a vrásky začali byť menej viditeľné. To všetko vďaka vode, ktorú cez deň vypila. Tri litre si rozdelila do šiestich dávok - pollitra vypila ráno, po raňajkách, po obede, popoludní, počas večere a pred spaním.

"Čakala som, že budem po toľkej vode nafúknutá, ale práveže som mala ešte plochšie brucho než zvyčajne. A manžel mi dokonca povedal, že zo zadku a stehien mi zmizla celulitída," pochvaľuje si štyridsaťdvaročná Sarah. Je to tým, že brucho namiesto potravy zapĺňala vodou, ktorá je prirodzene ľahšie stráviteľná. Tým pádom menej jedla a v jej tele sa začal rýchlejšie odbúravať tuk. Podľa odborníkov si dokonca zhruba tretina ľudí pletie smäd s hladom.

Po mesiaci už bola zmena naozaj zreteľná. Tmavé kruhy pod očami zmizli a takisto aj červené škvrny. "Cítim sa skvele, a pritom som vo svojom živote zmenila jedinú vec - pijem viac vody. Vraj vyzerám o desať rokov mladšie. Moja pleť je pružnejšia a žiarivejšia. Chcela by som poradiť ostatným ženám, aby urobili to isté," dodáva Angličanka.

Žena (42) omladla o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warren Smith)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu