Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Google zachytil ďalšiu pikantériu: Surový rozchod milencov!

(Zdroj: google)

KALIFORNIA - Prežiť rozchod bez ujmy na fyzickom a duševnom zdraví nie je až takou bežnou záležitosťou. Presvedčiť o tom sa vraj mala aj istá dievčina v južnej Kalifornii, ktorej expriateľ vyhádzal veci na ulicu a navyše ju pri pohľade na túto spúšť zachytili aj kamery Google Street View.

Vďaka všímavému internetovému užívateľovi sa do centra pozornosti dostala fotografia mladej ženy, ktorá nerozhodne postáva vedľa svojho auta a pri jej nohách leží rozhádzaná hromada vecí. Bez ladu a skladu sa tu povaľujú plážové stoličky, vrecia, krabice aj čosi, čo vyzerá ako veľký plyšový pes.

Snímka sa na webových stránkach objavila s komentárom: "Google Street View zachytáva slávnu chvíľu, kedy môj kamarát vykopol jeho už teraz bývalú priateľku zo svojho domu." Totožnosť ženy nie je známa, ale fotografia bola urobená kdesi v južnej Kalifornii. Informátor sa rozhodol, že viac detailov o ich rozchode neposkytne, aby ochránil identitu a súkromie oboch aktérov.

Dodal iba toľko, že s kamarátom, jeho vtedajšou priateľkou a jeho priateľkou zvykli chodiť na rande vo štvorici. A hoci už teraz býva kamoš v inom meste, stále dostáva o ňom správy prostredníctvom svojho spolupracovníka, ktorý je priateľovým bratom. Informoval portál dailymail.co.uk.

Google zachytil ďalšiu pikantériu:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: google)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu