Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Novozélanďan valcuje internet: Z jeho výkonu sa vám zatočí hlava!

(Zdroj: YouTube)

UTAH - Niektorým ľuďom bola daná do vienka oveľa väčšia dávka odvahy riskovať svoj život ako iným. Pravdepodobne sa nevedia zaobísť bez adrenalínu a prekonávania vlastných možností. Dôkazom toho je aj Novozélanďan Kelly McGarry (31), ktorý predviedol na svojom bicykli neuveriteľný kúsok.

Pri sledovaní nasledujúcich záberov sa vám budú pravdepodobne potiť ruky. Je totiž neskutočné, aký úžasný výkon je schopný človek podať, keď má chuť, odvahu a cieľ vyhrať.

Horský cyklista Kelly McGarry si na svoju prilbu upevnil kameru, a tak môžeme sledovať, ako udalosť prebehla z jeho pohľadu. Zradný zjazd z pieskovcovej vyvýšeniny v Utahu zakončil excelentným saltom dozadu cez 22 metrov široký kaňon.

Zábery z kamery sú jednoducho skvelé, čo potleskom ocenili aj diváci prítomní priamo na mieste. Okrem toho video získalo aj veľa divákov na YouTube, ktorí nevedia McGarryho vynachváliť.

Celá jeho jazda bola totiž pre bežného smrteľníka zahrávaním sa s vlastným životom. Ten, kto si však vyberie tento šport, musí rátať aj so zraneniami. Našťastie tentokrát bolo všetko v najlepšom poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu