Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena (42) je eroticky posadnutá jedlom: Šišky mi privádzajú superorgazmus!

Toto príliš sexi teda nie je Zobraziť galériu (3)
Toto príliš sexi teda nie je (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS - Sammee Matthewsovej z Las Vegas lekári diagnostikovali poruchu zvanú sitofília. Ide o erotickú posadnutosť jedlom, v jej prípade najmä koláčmi a sladkosťami. Pri návšteve obchodu s týmto sortimentom ju vždy zachváti stav, ktorý pripomína orgazmus.

Štyridsaťdvaročnej žene sa podlamujú kolená a stráca dych už len pri pomyslení na sladké dobroty. Spôsobuje to bizarné ochorenie, ktoré jej nedá pokoj ani v tých najintímnejších chvíľach. Častokrát sa stáva, že si do postele okrem milenca zoberie aj niekoľko šišiek, pretože vďaka nim prežíva ten najúžasnejší orgazmus.

Žena (42) je eroticky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sexuálna fixácia na maškrty prispela k nárastu hmotnosti dvojnásobnej matky. Jeden čas sa pohybovala až na úrovni dvesto kilogramov, uvádza portál dailymail.co.uk. Samee odvtedy síce schudla na 177 kg, no i tak je to oveľa viac než je zdravé.

"Jednoducho to v sebe nedokážem potlačiť. Keď vidím koláče, cítim vzrušenie. Zakoktám sa a úplne stratím koncentráciu. Keď zbadám v pekárni tie chutné malé košíčky, napadajú mi samé perverzné veci," opisuje svoju chorobu Matthewsová, ktorá sa živí tým, že prevádzkuje striptízový klub pre plnoštíhle ženy.

Žena (42) je eroticky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Američanka priznala, že si je vedomá toho, že morbídna obezita škodí jej zdraviu. "Viem, že kilá navyše mi nerobia dobre. V kolenách už nemám takmer žiadnu chrupavku. Každý deň musím brať lieky na uvoľnenie svalov a potlačenie bolesti. Z môjho problému sa však snažím vyťažiť aj nejaké pozitívum. Snáď svojou prácou prispejem k tomu, aby sa zmenilo vnímanie tučných ľudí v spoločnosti," dodala Sammee.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu