Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľná smrť: Chlapca (†6) vykŕmili jedlom pre prasce na 120 kg, zomrel!

Alexandru Negrici Zobraziť galériu (3)
Alexandru Negrici (Zdroj: adevarul.ro)

BUKUREŠŤ - Alexandru Negrici z Rumunska mal päť rokov a vážil niekoľkonásobne viac než jeho rovesníci. Rodičia sa vôbec neobťažovali nasadiť mu diétu. Práve naopak; vykrmovali ho tak, že bolo jasné, že skôr či neskôr sa to odrazí na jeho zdraví. A odrazilo, na jeho živote.

Alexandru mal naozaj mizerný život. Už ako dvojročný bol morbídne obézny, pretože trpel Prader-Williho syndrómom. Ten sa prejavuje neovládateľnou chuťou k jedlu. Choroba sa postupom času ešte zhoršovala. Veľký podiel na tom mali jeho rodičia, ktorí ho kŕmili zemiakmi a zmesou, aká sa dáva prasatám. Týmto spôsobom sa vyjedol až na 120 kg.

Neuveriteľná smrť: Chlapca (†6)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: adevarul.ro)

Chlapec sa kvôli svojej váhe dokázal ledva hýbať. Väčšinu času preležal na posteli alebo na špinavom dvore, kde na neho sadali muchy.

Neuveriteľná smrť: Chlapca (†6)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ertatea.ro)

Keď sa o jeho smutnom osude dozvedeli miestne médiá, istá bukureštská klinika Nigricovcom ponúkla pomoc. Alexandru na nej trochu schudol a onedlho ho prepustili domov. Lenže tam prechladol, v dôsledku čoho sa mu zastavilo už i tak dosť oslabené srdce. Oživiť sa ho už lekárom nepodarilo.

"Keď ho prevážali do nemocnice, mal horúčku 41 stupňov. Neklesla a on zomrel," povedala zúfalá matka Marian portálu adevarul.ro. Podobným spôsobom prišla aj o prvého syna pred štyrmi rokmi.

Tragédia je o to väčšia, že sa jej dalo zabrániť. Keby Alexandru dodržiaval prísnu diétu, dalo by sa jeho stav udržiavať v prijateľnej miere a on by ešte žil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu