Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

BrandonBays - vyliečila si sama nádor a odvtedy inšpiruje milióny po celom svete

BrandonBays – vyliečila si sama nádor a odvtedy inšpiruje milióny po celom svete
BrandonBays – vyliečila si sama nádor a odvtedy inšpiruje milióny po celom svete

BrandonBays mala 39 rokov, keď jej bol diagnostikovaný nádor na maternici o veľkosti basketbalovej lopty. Rozhodla sa nebrať žiadne lieky, odložiť operáciu a pokúsiť sa vyliečiť prirodzenou cestou. Za necelých 7 týždňov jej nádor zmizol. Ako sa to stalo?

Brandon využila svoje vedomosti z oblasti liečiteľstva, urobila niekoľko zmien v životnom štýle, ale nielen to. Vydala sa ešte ďalej – hlboko do vlastnej duše, k svojej podstate, kde sa skrýva nekonečná múdrosť a schopnosť tela liečiť. A práve to jej pomohlo k úplnému uzdraveniu. Na základe vlastných skúseností potom zostavila návod na odhalenie príčin psychických a fyzických problémov a postup ich následného prirodzeného liečenia.

Takto na základe vlastnej skúsenosti vznikla pred dvadsiatymi rokmi metóda CESTA. Z CESTY sa následne stala medzinárodne uznávaná liečebná metóda uvoľňovania emocionálnych a fyzických problémov na bunkovej báze. BrandonBays žije vo Veľkej Británii a cestuje po celom svete, aby na svojich seminároch učila nástroje metódy CESTA.

BrandonBays príde túto jeseň do Bratislavy a to hneď dvakrát. Dňa 24.9.2013 sa stretne s verejnosťou na „Intenzívnom večeri“ kde predstaví metódu CESTA a svoj príbeh a v dňoch 25.-27.10. 2013 povedie osobne špeciálny 3-dňový seminár Intenzívna Cesta, kde sa každý z účastníkov naučí a zažije nástroje metódy CESTA, ktoré pomohli už miliónom ľudí po celom svete zbaviť sa emocionálnych a fyzických problémov a oslobodiť tak svoj skutočný potenciál, ktorý sa nachádza v každom z nás.

Autor príspevku: Vlastimil Feiner

Viac informácii sa dozviete na stránke: http://www.brandonbays.sk/

Lístky na seminár si kúpite na predpredaj.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu