Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOP téma: O kvalite novostavieb treba hovoriť! Novostavba Rezidencie MACHNÁČ je príkladom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Machnáč)

V realitnom biznise platí jedno pravidlo! Záujem o nehnuteľnosť by mala ovplyvniť hlavne kvalita novostavby. Koľko je ale v Bratislave kvalitných bytových projektov, kde developeri dôsledne prehodnocujú každý parameter výstavby? Fenomén, akým kvalita bývania istotne je, sa v súčasnosti stáva témou číslo jedna! Je ten správny čas, aby ľudia začali brať kvalitu svojho bývania vážne? Určite áno!

Predaj nových bytov rapídne ožíva a pre zákazníkov sa stáva opäť atraktívnym. Nedôvera a obavy kupujúcich sa vytrácajú ak za projektom stojí seriózny investor. O to viac, ak kvalita či architektonický návrh projektu sú dostupné za atraktívne ceny. Svetlým príkladom precíznej kvality a symbolom kráľovského bývania v srdci prírody pri Horskom parku je projekt Rezidencie MACHNÁČ. Jedinečnosť bývania v rezidenciách MACHNÁČ v zeleni a súčasne len 5 minút od centra sa premietli aj do vynikajúcej bilancie predajnosti: Akonáhle sa na trhu objavili nové byty v posledných bytových domoch, stali sa prvou voľbou vo svojej kategórii. Štatistiky hovoria jasne. V priemere každý deň 1 byt predaný! V súčasnosti je už viac ako 50% bytov VYPREDANÝCH!

TOP téma: O kvalite
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Machnáč)

Výstavba posledných rezidencií MACHNÁČ odštartovala!

Dnes sa môžu záujemcovia o nové byty pri Horskom parku opäť tešiť. Výstavba posledných rezidencií Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa práve odštartovala. Generálnym dodávateľom stavby Rezidencie MACHNÁČ je spoločnosť ZIPP BRATISLAVA, s.r.o., ktorá nadväzuje na viac ako 40-ročnú tradíciu v stavebnom priemysle a v roku 2004 sa stala súčasťou koncernu STRABAG SE.

„Pri jeho výbere sme zohľadňovali predovšetkým odbornosť, spoľahlivosť, využitie technológií a materiálov, ktoré v konečnom dôsledku ocenia všetci majitelia bytov. Našou prioritou je ponúknuť budúcim obyvateľom rezidencií tú najvyššiu kvalitu. So spoločnosťou ZIPP BRATISLAVA, s.r.o. sme spolupracovali aj na výstavbe prvých dvoch rezidencií Breza a Borovica, ktorá končí v októbri tohto roka. Precíznosť výstavby, dodržanie zmluvných termínov a spokojnosť majiteľov bytov počas realizácie klientskych zmien sú veľkou referenciou. Priebeh výstavby budú môcť záujemcovia sledovať prostredníctvom web stránok www.tuchcembyt.sk, kde budú jej jednotlivé etapy zaznamenávané,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Zdravé ekonomické bývanie

Pri výstavbe rezidencií sa popri výnimočnej architektúre nezabudlo ani na aspekty energetickej hospodárnosti. Každá z rezidencií má vlastný zdroj tepla – plynovú kotolňu, z ktorej je riešené vykurovanie a príprava teplej vody. Každý byt je vybavený bytovou výmenníkovou stanicou, cez ktorú si môže majiteľ doregulovať teplotu vody. Zatepľovací systém a kvalitné okná v zimnom období minimalizujú tepelné straty, ktoré zabezpečujú úspornú energetickú prevádzku budovy.

Konečne kráľovské bývanie v srdci prírody na dosah!

„Od začiatku projektu sme kládli dôraz na jedinečnosť bývania v prestížnej lokalite centra s prepojením komplexu na prírodu chráneného parku Horský park a okolitých areálov Borovicový lesík, Zeleň pri vodárni a Bôrik. Výstavba bytových domov je vecou exekutívy, avšak čaro celému projektu dodáme rozsiahlou zelenou architektúrou. Na pozemku rezidencií plánujeme výsadbu viac ako 146 listnatých a ihličnatých stromov, napríklad gaštan jedlý, javor poľný, jaseň štíhly, smrek pichľavý a krásne borovice lesné i 1 127 ďalších drevín a trvaliek. Vedeli ste, že strom je jedným z najmocnejších symbolov ľudstva a je nabitý množstvom energie? Niektoré symbolické významy stromu sú skutočne všeobecne platné. Večne zelené stromy symbolizujú dlhovekosť a nesmrteľnosť. Kým opadavé obrodu a znovuzrodenie. Našim cieľom je vytvoriť projekt bývania, kde sa človek bude dobre cítiť a do ktorého sa oplatí investovať,“ dodal Michal Mrník.

Málokto vie, že oblasť Machnáč reprezentuje mozaika lesných a druhotných spoločenstiev (sady, záhrady) a nájdeme tu významné a ohrozené druhy drevín. Práve okolitá príroda bola inšpiráciou pomenovať budovy prírodne ladenými názvami.

www.tuchcembyt.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu