Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rybár prichytil mýtického tvora: Najjasnejšie FOTO monštra doteraz!

Údajný Bigfoot v močiari Zobraziť galériu (2)
Údajný Bigfoot v močiari (Zdroj: John Rodriguez)

TAMPA - Istý americký dôchodca prišiel začiatkom nového roka s obrovskou senzáciou. Zverejnil fotografiu, ktorá je vraj doteraz najpresvedčivejším dôkazom o existencii legendárneho tvora Bigfoota. Čo myslíte, je to naozaj tak, alebo ide o podvod?

Šesťdesiatšesťročný John Rodriguez si išiel zachytať ryby na Floridu, ale odchádzal odtiaľ s viac, ako len úlovkom šupinatých tvorov. Keď rybárčil na rieke Hillsborough neďaleko Tampy, podarilo sa mu natrafiť na niečo veľmi záhadné. On v tom má však jasno.

Bývalý elektrikár vyhlasuje, že stretol mýtické stvorenie nazývané Bigfoot, ktoré podľa legendy žije v lesoch prevažne Severnej Ameriky. "Počul som nejaký divný zvuk, tak som sa otočil a zbadal nejakú veľkú postavu, ako sa brodí vodou. Nevyzeralo to ako človek, bolo to určite nejaké zviera," povedal senior a by dokázal svoje reči, poslal fotku monštra do redakcie spravodajského serveru Huffington Post.

Rybár prichytil mýtického tvora:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: John Rodriguez)

Rybár prichytil mýtického tvora:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: John Rodriguez)

Ide naozaj o skvelý a v porovnaní s podobnými obrázkami výnimočný ostrý záber. No musíme žiaľ povedať, že opäť sa nezakladá na pravde. Bývalý agent FBI a poradca programu Fakt alebo podvod: Paranormálne javy na televízii Syfy Ben Hansen snímku analyzoval a dospel k tomu, že je to gorilia tvár, ktorú niekto vo photoshope pripevnil na telo muža prezlečeného za Bigfoota sediaceho v močiari. "S nadšením vám oznamujem, že fotograf zachytil skutočnú... gorilu preoblečenú za Bigfoota!," sarkatisticky vyhlásil Hansen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu