Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Už ste počuli? O2 má niečo extra pre každého

Vyskúšajte si s O2, aké je to byť extra Zobraziť galériu (2)
Vyskúšajte si s O2, aké je to byť extra (Zdroj: O2)

O2 má výhody pre všetkých svojich zákazníkov, nových aj existujúcich bez rozdielu.

Opäť je tu niečo extra – internet v mobile zadarmo ako súčasť O2 Paušálu a neobmedzené SMS za 6 eur pri programe O2 Fér.

Internet zadarmo – automatická súčasť O2 Paušálu

Zákazníci s O2 Paušálom si nemusia vyberať medzi bonusom na telefón alebo internetom v mobile. Ku každej verzii O2 Paušálu je automaticky určený objem dát, ktoré môžu noví aj súčasní zákazníci využívať automaticky a zadarmo.

"Počúvame našich zákazníkov a vieme, že v čase smartfónov je internet pre väčšinu už nevyhnutnosťou a tak sme z neho k Modrému, Striebornému a Zlatému O2 Paušálu spravili samozrejmosť,“ uviedla k novinke hovorkyňa O2 Martina Jamrichová. „Každý existujúci aj nový zákazník ho môže využívať ako súčasť svojho Paušálu, k tomu môže využiť aj bonus na kúpu nového telefónu a zostávajú samozrejme neobmedzené SMS do všetkých sietí. V O2 neustále prinášame niečo extra pre všetkých našich zákazníkov, ktorých už je 1,4 milióna," doplnila Jamrichová.

Vyskúšajte si s O2,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: O2)

Internet zadarmo, bonus na telefón, volania a neobmedzené SMS v jednom

Pre Strieborný O2 Paušál to tak napríklad bude znamenať, že za 20 eur zákazník dostane 150 minút na volanie, neobmedzené SMS do všetkých sietí, 126 eur na kúpu nového telefónu a 500MB dát zadarmo. Po prečerpaní pri jednotlivých verziách O2 Paušálu si bude zákazník môcť balíček obnoviť za 3 eurá, pričom túto obnovu môže uskutočniť ľubovoľný počet krát za mesiac.

S O2 Fér neobmedzené SMS za 6 eur

S O2 môžu všetci, existujúci aj noví, O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou, získať balík neobmedzených SMS za 6 eur. Ide o ponuku, ktorá platí pre SMS do všetkých sietí na Slovensku, ale aj zo Slovenska do krajín EU. Aktivácia extra balíka SMS do všetkých sietí za 6 eur pre O2 Fér je možná jednoducho prostredníctvom SMS v tvare „SMS A“ a deaktivácia v tvare „SMS D“ na telefónne číslo 99 222.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu