Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dohry piatkového žúru v centre Bratislavy: VIDEO bitky na zastávke MHD!

Mladíci sa bili hlava-nehlava pred cetujúcimi
Mladíci sa bili hlava-nehlava pred cetujúcimi (Zdroj: int)

BRATISLAVA - Internetom koluje video, ktoré v Bratislavčanoch vyvoláva zdesenie a odpor. Zachytáva potýčku mladíka útočiaceho na náhodných cestujúcich čakajúcich v sobotu na ranný spoj MHD pod Mostom SNP. Na nevinných obetiach si po prežúrovanej noci bezdôvodne vybíja zlosť a nešetrí ani vulgarizmami.

Agresívne bláznenie mladíka v centre mesta zachytil na mobile jeden zo svedkov v skoré piatkové ráno. Mladý Bratislavčan sa oháňal päsťami a vulgárnymi výrazmi na nič netušiacich ľudí na zastávke. Po chvíli si to spolu s kumpánom namieril k mladíkovi sediacemu na lavičke a bezdôvodne do neho strčil.

Ten sa nedal a úder mu vrátil. Medzi mladíkmi sa strhla bitka a pred očami cestujúcich jeden druhému uštedrovali päsťovky. Zopár sa nakoniec ušlo aj samotnému autorovi videa, ktorý chcel nevídané vyčíňanie grázlov zachytiť na mobile.

O pár minút neskôr, čo už zábery nezachytávajú, pod Most SNP dorazila polícia a mladíkov spacifikovala. "19-ročného Dávida a 23-ročného Alexandra poverený príslušník PZ na podklade dôkaznej situácie obvinil z prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Oboch aktérov pouličnej bitky muži zákona vypočuli a prepustili. V prípade, že im výtržníctvo dokážu, hrozí im až 3-ročný trest.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu