Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

HD: Telekom Music City už aj v Banskej Bystrici

(Zdroj: telekom)

Leto je už nenávratne preč aj s množstvom hudobných festivalov. Tvoje obľúbené kapely však ešte nezalomili zimným spánkom! Koncerty, kamošov a super zábavu si však môžeš užiť aj teraz. A dokonca úplne zadarmo!

Do Banskej Bystrice totiž po prvýkrát zavíta jedinečný projekt Telekom Music City. Jeden večer, štyria interpréti a vstup za 0 € pre všetkých - to všetko ťa čaká, keď 3.10. zavítaš do Ministry of Fun.

Príď aj so svojimi kamošmi a určite neprídeš o skvelé koncerty skupín Billy Barman, Para, La3no Cubano a LePayaco. Zahrajú ti svoje známe hity aj novinky a už sa nevedia dočkať, ako ti zlepšia náladu.

Na koncertoch Telekom Music City sa už tento rok zabavila Spišská Nová Ves, Žilina aj Košice. Koncerty v Banskej Bystrici sú zlatým klincom tohto roka, tak ich nezmeškaj!

Chceš vedieť viac? Klikni na www.tmusiccity.sk, kde nájdeš viac informáciií o kapelách, ktoré na Telekom Music City uvidíš. Navyše môžeš vyhrať super ceny.

Tešíme sa na teba už 3.10. v banskobystrickom Ministry of Fun!

HD: Košické Telekom Music City je tu!

Leto je už nenávratne preč aj s množstvom hudobných festivalov. Tvoje obľúbené kapely však ešte nezalomili zimným spánkom! Koncerty, kamošov a super zábavu si však môžeš užiť aj teraz. A dokonca úplne zadarmo!

Do Košíc totiž po roku opäť zavíta jedinečný projekt Telekom Music City. Jeden večer, siedmi interpréti a vstup za 0 € pre všetkých - to všetko ťa čaká, keď 27.9. zavítaš do Kasární/Kulturparku.

Príď aj so svojimi kamošmi a určite neprídeš o skvelé koncerty. Čakajú ťa Čisté tvary, Slobodná Európa, Marek Brezovský & Oskar Rózsa – Hrana, Papyllon, Fiordmoss, Ink Midget a DJ Toky. Zahrajú ti svoje známe hity aj novinky a už sa nevedia dočkať, ako ti zlepšia náladu.

Na Telekom Music City sa už tento rok zabavila Spišská Nová Ves a Žilina. Tieto koncerty sú tu len raz za rok, tak ich nezmeškaj!

Chceš vedieť viac? Klikni na www.tmusiccity.sk, kde nájdeš viac informáciií o kapelách, ktoré na Telekom Music City uvidíš. Navyše môžeš vyhrať super ceny.

Tešíme sa na teba už 27.9. v košických Kasárňach/Kulturparku!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu