Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Ako vybaviť moderného školáka?

Ako vybaviť moderného školáka? Zobraziť galériu (16)
Ako vybaviť moderného školáka? (Zdroj: Asus)

Zošity, písacie pomôcky, školská taška. Moderní žiaci k tejto výbave pribalia aj tablet alebo notebook. Aké zariadenie vybrať?

Tablety zažívajú obrovský boom. Každých pár mesiacov vychádza nový model, ktorý je o niečo výkonnejší, s lepším displejom alebo lacnejší. Výber správneho tabletu preto môže byť neľahkou úlohou.

7 palcov alebo 10, každá z veľkostí má svoje výhody. 10 palcov chce zaujať väčším displejom. 7-palcový tablet je lacnejší, ľahší a často aj mobilnejší. ASUS MeMO Pad HD 7 ponúka najnovšie technológie pri zachovaní nízkej ceny, vďaka čomu sa stal tabletovým hitom týchto prázdnin. Žiaci ho vďaka rozmerom písacieho bloku a bohatej ponuke vzdelávacích aplikácií využíjú aj v škole, pri učení.Ocenia jasný displej, výborný výkon a dlhú výdrž batérie. Tablet je prístroj, ktorý je určený predovšetkým na prijímanie informácií a zábavu.

Starší a náročnejší školáci budú potrebovať inú výbavu, ideálne notebook. Alebo tablet, ktorý je možné pretransformovať na notebook. Týmto je špecifický ASUS Transformer Book TX300. S plnohodnotnou klávesnicou, odnímateľným dotykovým displejom a operačným systémom Windows 8 ide o prístroj, ktorý kombinuje to najlepšie zo sveta tabletovej zábavy a produktivity notebooku. Ak sa neviete rozhodnúť medzi tabletom alebo notebookom, TX300 je správna voľba.

Pre najnáročnejších školákov, ktorí pracujú s graficky náročnými aplikáciámi, modelujú 3D modely alebo častro strihajú video je určený ASUS ROG G750. Maximálny výkon a maximálna kvalita, to sú vlastnosti tohto notebooku, ktorý vám plnohodnotne nahradí aj bežný domáci počítač.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu