Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Brutálna hádka v pražskom metre: Žena nadáva ľuďom do ku**ev a pľuje na nich!

(Zdroj: YouTube)

PRAHA - Vulgárne nadávky na verejnosti nie sú pre nikoho z nás niečím neznámym a bohužiaľ, sa im nie vždy dá vyhnúť. Nechtiac si tak vypočujeme slová, ktoré nás privádzajú do pomykova a vyvolávajú v nás zmiešané pocity. To, čo však predviedla istá postaršia Češka v pražskom metre doslova trhá uši a vypočuť si celý jej "arzenál" nie je nič pre slabšie povahy.

Video s názvom Mám právo sedieť sa internete objavilo iba včera, ale medzi užívateľmi sa šíri rýchlosťou blesku. Je totiž len ťažko uveriť, že by mohla mať dôchodkyňa slovník, ktorým okolo seba šíri nenávisť a mohol by sa zaň hanbiť aj ostrieľaný návštevník štvrtej cenovej.

Ženu zjavne do nepríčetnosti vytočil fakt, že sa jedna z cestujúcich opovážila vyložiť si kufor na vedľajšie sedadlo a údajne jej tak bránila sadnúť si. Na jej adresu spustila lavínu vulgarizmov a pomenúvala ju všelijakými vybranými "prezývkami". Keď sa jej v tom snažila ďalšia pasažierka zabrániť, vypočula si ďalšiu spŕšku nadávok.

Hoci video trvá iba necelých päť minút, šialenej dôchodkyni sa podarilo poštvať proti sebe úplne všetkých a nečudo, že od nej žiadali, aby z metra odišla. To však nemala vôbec v úmysle a jednu cestujúcu po tom, čo jej vynadala do tlstých svíň a ku**ev, navyše aj opľula. Za "odmenu" od nej dostala facku, čo bláznivú ženskú vytočilo takmer do nepríčetnosti a jej ústa vyprodukovali ešte onakvejšiu paľbu vulgarizmov.

Ako napokon všetko dopadlo, si môžete pozrieť v priloženom videu. Uporňujeme však, že nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu