Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Evanjelický kňaz má Boží dôkaz: Pri svojom dome natočil anjela!

Údajný dôkaz Božej prítomnosti Zobraziť galériu (2)
Údajný dôkaz Božej prítomnosti (Zdroj: YouTube)

CHARLESTON - Evanjelický kňaz zo Západnej Virgínie tvrdí, že pred jeho domom sa zjavil anjel. A aby mal dôkaz, natočil si ho aj na video. Podľa Američana mu tak dal Boh najavo svoju prítomnosť.

Štyridsaťosemročný Charles Shelton sa prebudil 4. augusta okolo tretej hodiny v noci so silným pocitom, že sa potrebuje pomodliť. Zišiel dolu do obývačky, kde sa pomodlil za tých, ktorí prežívajú ťažké časy a zároveň požiadal Boha, aby sa mu ukázal.

Ten tak vraj urobil už po pár sekundách. Kňaz totiž cez okno zbadal, že pri plote sa pohybuje akési okrúhle svetlo, ktoré prešlo cez dvere až do obývačky. Tam zakmitalo, akokeby zoslal sám Najvyšší," povedal Shelton americkým médiám.

Evanjelický kňaz má Boží
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

O svojom božskom zážitku najprv nikomu nepovedal. Neskôr ale video umiestnil na internet, aby pomohol šíriť Božie posolstvo. "Kriminalita neustále rastie. Všade sú samé streľby, vraždy a vandalizmus. Boh je však stále s nami, bez ohľadu na to, čo sa tu deje," dodal pastor s tým, že anjela vo svojom živote videl už tretíkrát.

Kňazovi sa zjavil anjel

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu