Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Projekt Rezidencie MACHNÁČ štartuje predaj posledných bytov

Rezidencia Machnáč Zobraziť galériu (3)
Rezidencia Machnáč (Zdroj: tuchcembyt.sk)

BRATISLAVA - Zdá sa, že Bratislavčanov čaká ďalšia vlna nákupného šialenstva! Raketový štart, ktorý pred nedávnom zaznamenal bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ, spôsobil na realitnom trhu silné turbulencie. Rekordy v predajnosti, poradovníky na byty, prívlastok „tornádo na trhu s nehnuteľnosťami“ či ponuka bývania, ktorá zmenila štatistiky. Takto by sa dal charakterizovať úspešný nástup bytového komplexu Rezidencie MACHNÁČ na realitný trh. Nadštandardné bývanie na jednej z najlukratívnejších adries mesta a zároveň v centre prírody je na dosah!

Bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ vstúpil na realitný trh len nedávno. Avšak len za krátky čas sa mu podarilo nemožné! Lámal rekordy v predajnosti a pre záujemcov o nehnuteľnosť sa stal témou číslo jedna. Rezidenčné bývanie s nedosiahnuteľnými výhodami, výborná lokalita len 5 minút od centra a zároveň v blízkosti Horského parku, výhodné ceny. Toto sú atribúty, ktorými si projekt  Rezidencie MACHNÁČ získal dôveru kupujúcich. Pre porovnanie, len na jar v roku 2012 sa prvé 2 bytové domy predali v rekordne krátkom čase s priemerným predajom 1 bytu len za 2 dni. Projekt si dokázal okamžite podmaniť trh s nehnuteľnosťami. Predsa, ktorý z projektov sa môže pochváliť, že dva bytové domy sa vypredajú v rekordne krátkom čase, za neuveriteľné 3 mesiace? Na jar tohto roka sa pri štarte predaja posledných bytových domov tempo predaja zdvojnásobilo. Projekt sa stal prvou voľbou nadštandardného bývania. V súčasnosti celkový objem predaných bytov v tejto novostavbe dosahuje už viac ako 50%. A to je čo povedať!

Rezidencia Machnáč
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tuchcembyt.sk)

„Hoci sa projekt predával ešte pred štartom výstavby, byty v ňom nachádzali svojich majiteľov okamžite. Motiváciou nákupného rozhodnutia sú dlhodobá perspektíva a lepšia životná úroveň. O tento druh prestížneho bývania majú Bratislavčania naozaj veľký záujem. Vysoký dopyt po tomto atraktívnom rezidenčnom bývaní je dôkazom, že na čele rebríčka preferencií zákazníkov dnes stojí kombinácia kvalitného bývania v prestížnej lokalite za výhodnú cenu,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Nie je prekvapením, že všetka pozornosť záujemcov o výnimočné bývanie sa opäť sústreďuje na tento projekt. Každá z päťpodlažných rezidencií - Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa - ktoré sú v ponuke, má dve podzemné podlažia vybavené garážovými státiami a pivnicami. K dispozícii sú nádherné slnečné byty v posledných domoch s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 vybavené balkónmi a terasami s výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko.
Rezidencia Machnáč
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tuchcembyt.sk)

„Výnimočnosť architektonického riešenia podčiarkujú mnohé neštandardné prvky, napríklad nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru. Svetlo a priestor tu hrajú hlavnú úlohu. Okolie rezidencií dotvorí zeleň, ktorá vypĺňa až 60% z celkovej plochy pozemku. Pridanou hodnotou je určite lokalita, nadčasovosť, blízkosť k prírode, kvalitná stavba a limitovaný počet bytov. Kupujúci majú už teraz jedinečnú možnosť výberu svojho bytu s garážou za výhodnú cenu. Odporúčam všetkým záujemcom, aby si voľné byty pozreli ešte dnes,uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja, maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu