Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poľská sexmašina nemá AIDS: Tu je dôkaz, že Ania (21) je zdravá!

Ania je údajne zdravá Zobraziť galériu (3)
Ania je údajne zdravá (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Priaznivci mladej Poľky, ktorá sa chce vyspať so 100 tisíc mužmi, ostali minulý týždeň v šoku, pretože sa objavili správy, že dievčina má AIDS. Tie sa nakoniec nepotvrdili a Ania Lisewska nadôvažok včera zverejnila dôkaz, že je po zdravotnej stránke naozaj v poriadku.

Pred niekoľkými dňami musela dvadsaťjedenročná Poľka vyvraciať podozrenie, že je smrteľne chorá. Na jej facebookovom profile sa totiž objavila správa o tom, že má AIDS.

Poľská sexmašina nemá AIDS:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Lisewska krátko nato všetko dementovala. Nakoniec vysvitlo, že sa jej len nejaký škodoradostník nabúral do profilu. Verejnosť ale aj tak ostala na pochybách, ktoré sa rozhodla mladá žena vyvrátiť zverejnením výsledkov lekárskych testov na HIV. Tie boli negatívne. Niektorí neprajníci však neveria ani tomuto rukolapnému dôkazu a tvrdia, že sfalšovať sa dá všetko, aj lekársky záznam.

Poľská sexmašina nemá AIDS:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Ania naďalej pokračuje vo svojom sexuálnom maratóne, ktorého cieľom je súložiť so 100 tisíc mužmi. Najbližšie sa zastaví vo Varšave už tento piatok. Prípadní záujemcovia by ale aj tak mali byť ostražití a do postele by s ňou mali vliezť len s ochranou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu