Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poľka (21), ktorá chcela posexovať rekordný počet Čechov, šokuje: Mám AIDS!

Ania je podľa svojich slov úplne zdravá Zobraziť galériu (3)
Ania je podľa svojich slov úplne zdravá (Zdroj: fakt.pl)

BRATISLAVA - Mladá Poľka, ktorá sa dušovala, že sa vyspí so 100 tisíc mužmi po celom svete, trpí údajne smrteľnou chorobu. Priznala to na svojom facebookovom profile. Podľa všetkého si z nej ale niekto vystrelil a takýmto spôsobom ju chcel ešte viac skompromitovať.

Fanúšikovia dvadsaťjedenročnej Anie Lisewskej, ktorá sa dostala do povedomia verejnosti tým, že sa chce vyspať s toľkými mužmi, s koľkými to len bude možné, ostali dnes v šoku. Nadržaná dievčina totiž prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti oznámila, že má AIDS. "Áno, je to pravda, nakazila som sa chorobou AIDS," napísala na stenu.

Poľka (21), ktorá chcela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Aj keď by tento hrozivý scenár v jej prípade vôbec nemusel byť nereálny, Ania už správu medzičasom dementovala. Portálu se.pl povedala, že je úplne zdravá a niekto si len na jej úkor spravil nemiestny žart. "Nie, nie je to pravda. Niekto sa mi nabúral do profilu a vydával sa za mňa," upokojila brunetka vystrašených priaznivcov.

Poľka (21), ktorá chcela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: fakt.pl)

Ide síce o nie príliš vhodný čierny humor, ale možno ním chcel dotyčný Lisewsku iba upozorniť na to, že celý jej nápad so sexmaratónom je pekne zvrátený. Ania síce tvrdí, že pri súloži vždy trvá na používaní kondómu, ani tento ochranný prostriedok však nie je stopercentný. Okrem toho jej nedávna zastávka v Prahe skončila fiaskom, keď sa na sexmaratón dostavil jediný záujemca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu