Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Študenti, toto neobabrete: Bláznivý spôsob, ako zabrániť podvádzaniu!

Ťaháky sú zbytočné Zobraziť galériu (2)
Ťaháky sú zbytočné (Zdroj: FB)

BANGKOK – Keď známa thajská univerzita oznámila, že chce vymyslieť nový moderný a najmä účinný spôsob, ako zabrániť študentom, aby pri písomkách podvádzali, človek by od nich čakal nejakú prevratnú technológiu. Avšak to, čo svojím zverencom natiahli na hlavy, by nikto určite nečakal.

Kasetsart University v Bangkoku vytvorila takzvané „anti-podvádzacie papierové helmy“, ktoré študentom navliekli na hlavy počas polročných skúšok. Papierový výmysel pripomína zaslepovače, ktoré sa obvykle používajú na koňoch. Fotografie takto „odzbrojených“ študentov škola sama zverejnila na Facebooku.

Avšak po tom, čo zábery smiešne vyzerajúcich študentov vyvolali búrlivé reakcie, okamžite ich stiahla. Bohužiaľ bolo už neskoro. Fotografie sa internetom začali šíriť rýchlosťou svetla. Škola na to reagovala vyhlásením, že študentov „helmy“ nosiť nenútila. Urobili to vraj z vlastnej vôle, pretože im to prišlo vtipné.

Ešte bizarnejší spôsob, ako vybabrať so študentmi-podvodníkmi vymysleli profesori v thajskom centre letectva. Pri testoch dali študentom na hlavy rovno krabice.

Študenti, toto neobabrete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu