Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

"Skejťák" narazil do chlapca: Rozzúrená matka mu uštedrila pravý hák!

To veru muselo bolieť Zobraziť galériu (2)
To veru muselo bolieť (Zdroj: YouTube)

HAYWORD - Na internete sa objavilo video zobrazujúce zúrivú matku, ktorá dala po hube skateboardistovi. Ten totiž nechtiac vrazil do jej syna, až obaja skončili na zemi. Materinský inštinkt zaúradoval a mladík domov odišiel s peknou modrinou.

Na dotyčných záberoch vidno, ako "skejťák" medzi betónovými panelmi nacvičuje jedno číslo. Do cesty sa mu však pripletie malý chlapec, ktorého si nevšimol. Silno do neho narazí, pričom obidvaja padajú k zemi.

Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Dieťa sa okamžite rozplače, aj keď sa mu evidentne nič vážne nestalo. Pribehne k nemu rodinná známa, aby ho utíšila a o chvíľku neskôr aj jeho mama. Mládenec sa za incident ospravedlnil, ale jeho slová rozbesnená Američanka vôbec nebrala do úvahy.

"Ty si vrazil do môjho syna? Na jeho narodeniny? Nevidel si ho?," opýtala sa skateboardistu. Bez toho, aby čakala na odpoveď, ho najprv postrčila a potom mu strúhla takú, že sa z toho musel normálne otriasť.

Reakcie na video sa rôznia, väčšia časť užívateľov sa však stavia na stranu mladíka. "Skejťáci na tom mieste trénujú už roky. Všetci v okolí to vedia. Tá matka mala na syna dávať pozor. Skôr ju by mali obviniť z toho, že na muža zaútočila," píše jeden z nich. Iní naopak tvrdia, že mal skateboardista viac sledovať svoje okolie.

Zúrivá matka zbila skejťáka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu