Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nemravné faux-pas: Žena (26) po sexe na toaletách zbila prevádzkara klubu!

Alicia Chessherová
Alicia Chessherová (Zdroj: nwfdailynews.com)

FORT WALTON BEACH - Mnohých ľudí vzrušuje sex na nezvyčajných miestach. K takým určite patria aj toalety na diskotéke. Keď policajti v chúlostivej situácii prichytili Američanku Aliciu Fawn Chessherovú, paradoxne ju nezatkli za obscénnosť, ale za útok na verejného činiteľa.

Dvadsaťšesťročnú ženu začiatkom mája prichytili na záchodoch v jednom floridskom klube pri súloži so svojím milencom. Prevádzkar podniku dvojicu vyzval, aby diskotéku opustila. Alicia ale namiesto toho na neho zaútočila a dala mu "päsťovku" do tváre.

Na miesto bola privolaná polícia, ktorá sa snažila opitú Chessherovú spacifikovať. Tá sa však pustila aj do dôstojníka a udrela ho do hrudníka. Policajtom sa jej síce podarilo nasadiť putá, aj potom ale bola ešte schopná kopať okolo seba a dokonca sa pokúsila utiecť z auta. Hliadka bola napokon nútená použiť slzný sprej.

Chessherovú obvinili z výtržníctva, intoxikácie, útoku na verejného činiteľa a kladenia odporu pri zatýkaní. Nepodmienečnému trestu sa s najväčšou pravdepodobnosťou nevyhne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu