Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drzý mladík toľko provokoval živú sochu, až dostal po hube!

Tam máš ty provokatér! Zobraziť galériu (2)
Tam máš ty provokatér! (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Zahrávať sa s ľudskými sochami sa nevyplatí. Presvedčil sa o tom jeden mladík v austrálskom Sydney, ktorý na ulici provokoval strieborného kovboja. Ten to po chvíli nevydržal a jednu mu vrazil. Ako sa hovorí, "dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije".

Atmosféru mnohých veľkomiest dotvárajú pouliční umelci, ktorí sa zamaskujú a nehybne stoja na ulici v snahe pobaviť okoloidúcich a privyrobiť si nejaké tie peniaze. Niektorí ľudia pociťujú nutkanie sa ich dotknúť či rozosmiať ich. Niekedy je však lepšie ovládnuť sa a len sa prizerať.

Nasledujúce video je toho dôkazom. Na Zlatom pobreží v Austrálii zabáva ľudí množstvo živých sôch, ktoré stvárňujú rôzne postavy. Takou bol nedávno aj kovboj namaľovaný na strieborno, ktorý sa za malý poplatok nechal odfotiť so záujemcami. Jeden z nich bol ale dotieravý viac, ako by sa patrilo. Začal do živej sochy šťuchať, naprávať mu klobúk a golier a dokonca mu do ucha strčil naslinený prst.

Drzý mladík toľko provokoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po chvíli otravovania došla mužovi trpezlivosť a drzého mladíka udrel päsťou do tváre. Vzápätí, akoby sa nič nestalo, sa opäť vrátil do nehybnej pozície. Turista vo fialovom tričku teraz už vie, že s kovbojom sa neradno zahrávať.

Toľko provokoval, až dostal po hube

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu