Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Arabskú svadbu ukončila polícia: Ženích sa pobil so sestrou nevesty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wedpix.com)

MECCA - Svadby v mnohých krajinách prebiehajú rovnako. Ľudia sa zabávajú, tancujú, popíjajú, pričom niektorí z nich sa môžu pod vplyvom alkoholu utrhnúť z reťaze a dokonca skončiť v base. Podobný scenár mala saudskoarabská hostina v meste Mecca.

Svadba, ktorá prebiehala na západe krajiny, sa už chýlila ku koncu, keď ženích podišiel k neveste a chcel sa s ňou ešte raz odfotiť. Jej sestra však mladíka odtiahla nabok, čím nielen prekazila záber, ale dokonca ho požiadala, aby odišiel z miestnosti. To ho veľmi nahnevalo a začal sa so švagrinou hádať.

Slovná zvada rýchlo prerástla do fyzického násilia, keď ženích sestru svojej už zákonitej manželky napadol. Behom pár minút sa do bitky zapojili ostatní svadobčania. Nevesta sa síce pokúšala situáciu upokojiť, jej snaha sa však nestretla s pochopením účastníkov bitky.

Ženích z miesta činu v panike ušiel. O niekoľko hodín neskôr ho však zatkla polícia, pretože sa viaceré ženy sťažovali, že ich zranil. Mnohí ľudia však stoja na jeho strane a zo všetkého vinia staršiu sestru nevesty, ktorá pokazila párty. Podľa nich sa do mladomanželov nemala čo starať a hovoriť im, kedy a ako sa majú fotografovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu