Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kúpa bytu na Machnáči? Povieme vám prečo ÁNO!

Kúpa bytu na Machnáči? Povieme vám prečo ÁNO!
Kúpa bytu na Machnáči? Povieme vám prečo ÁNO!

Poznáte bytový projekt, ktorý si celkom podmanil bratislavský realitný trh? Hľadáte bývanie, ktoré je považované za zlatú investíciu? Predstavujeme vám projekt Rezidencie MACHNÁČ, ktorý ako jeden z mála súčasných developerských projektov chytil za srdce väčšinu záujemcov o byty. Keď zoberieme do úvahy lokalitu mestskej časti Staré Mesto na Drotárskej ulici, kde rezidencie vyrastajú, hovoríme o bývaní v najprestížnejšej a najlukratívnejšej lokalite hlavného mesta. Tu si spolu s bytom kupujete aj luxus, ktorý oceníte keď sa v ňom ocitnete.

Výhodná investícia sa nehľadá ľahko. Nové byty v päťpodlažných rezidenciách Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa vás presvedčia o opaku. V ponuke sú nádherné slnečné 2i, 3i a 4 izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2. Hovoríme o nadštandardnom bývaní pri Horskom parku a zároveň len 5 minút od centra. Architektonické dielo leží v lone prírody s nevyčerpateľnými možnosťami na mimopracovný čas strávený v kruhu rodiny. Dnes je vyše 50% bytov VYPREDANÝCH!

Kúpa bytu na Machnáči?
Zobraziť galériu (1)

Nový termín ukončenia výstavby posledných rezidencií!

Výstavba prvých dvoch rezidencií Breza a Borovica sa stáva minulosťou a ich nová adresa získava na kontúre. Byty sa tu vypredali za rekordný čas – len 3 mesiace! Drotárska ulica so súpisnými číslami 58 a 60 onedlho privíta svojich prvých obyvateľov! Vďaka revitalizácii okolia i výsadbe listnatých a ihličnatých stromov i ďalších drevín a trvaliek sa pozemok rezidencií čoskoro zmení na zelenú oázu. Okolie rezidencii sa pre majiteľov stane ideálnym miestom na oddych, prechádzky či športové aktivity. Výstavba posledných rezidencií odštartovala v októbri tohto roka a jej ukončenie je naplánované už na marec 2015. Na Drotárskej ulici vznikne jeden z referenčných bytových komplexov, ktorý sa vďaka svojmu architektonickému konceptu a zelenému bývaniu zaradil medzi projekty nadštandardného bývania porovnateľné s ponukou v zahraničí. Možností na priateľské a jedinečné bývanie tohto druhu je v Bratislave málo. Nie je prekvapením, že oslovuje nielen Bratislavčanov, ale i ľudí, ktorí dlhý čas strávili v zahraničí, napr. v Rakúsku, v Austrálii či v Holandsku a vracajú sa na Slovensko.

Výhodná ponuka, ktorú navyše trh už preveril

Dnes nie je prestíž mať služby osobného vrátnika. Výnimočnými sa stavajú byty zabezpečujúce pocit, že bývate v lone prírody. Domov je tam, kde sa cítite dobre. Kde si viete oddýchnuť a pozbierať sily či už po práci, alebo počas víkendu. V Rezidencie MACHNÁČ si spolu s bytom kupujete navyše aj komfort. Vďaka svojmu konceptu spĺňa i tie najnáročnejšie nároky a očakávania zákazníkov,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Kupujúci hľadajú kvalitu

„V tomto období zaznamenávame zvýšený dopyt po mestskom bývaní v novostavbách. Trh nás utvrdil, že kvalitné rezidenčné bývanie dostáva zelenú. Predpokladáme, že dopyt po bývaní na perifériách, ktoré sa vyznačuje slabšou občianskou vybavenosťou, infraštruktúrou či limitovanými možnosťami na mimopracovné aktivity s rodinou zaznamená útlm. Do hry vstupujú projekty rezidenčného bývania, ako je kvalitné bývanie v centre mesta a zároveň v srdci prírody. Kúpou bytu na Machnáči majitelia s istotou získajú, z pohľadu kvality, dlhodobý komfort a pocit bezpečného bývania. Ceny bytov v rezidenciách sú pre vyhľadávanú a najdrahšiu lokalitu Bratislava I. považované za viac než výhodné. Záujemcom odporúčam, aby si voľné byty pozreli ešte dnes,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu